STYLO BUBBLE Contest Si Comel Cilik

STICKY MODE (Sila scroll untuk entry terbaru)

Err…adakah aku giler contest?hehe..ye kut..tapi aku tgk blogger2 lain selambe je masuk byk2 contest,ape salahnye memeriahkan lagi kan….kali ni aku masukkan adik ipar aku pulak..
Nor Hazalina binti Hamidon a.k.a Adik @ Aza
.Memang senang nak suruh Adik ni posing, sejak kecik mmg dia suke bergambar.Syarat2 contest ada kat blog
Stylobubble ni (sila klik).Aku dah emailkan gmbr ni 2 mggu lepas ke penganjur nye iaitu mak nye twin Darwishes, Mummy Qis.Sekarang ni baru berkesempatan nak taip entry ni…kat bawah ni, 2 keping gambar yg dah disubmit kepada tuan kedai Stylobubble.


Kata nye Mummy Qis, tak semestinya gmbr anak2 je, gmbr adik beradik,sedara mara pun bleh asalkan pakai baju/barangan yang dibeli di kedai Stylobubble dan contest ni ade sistem vote..huhu macam AFUNDI la pulak…err…harap2 kawan2 dapat vote untuk Adik Aza nanti ye..tarikh tutup entry ialah pada 22Jun, sempat lagi pada sape2 yg nak masuk gak ni!

(Voting bermula pada 23 Jun 2009)

Apparel: Legging with skirt in pink bought from Stylobubble
Blouse : Mak belikan Socks: aku belikan๐Ÿ™‚

24 Comments

  1. catz_mafia said,

    June 14, 2009 at 3:05 pm

    Catlina,
    Wah.. comelnya.. kita nak undi camne?

  2. Abiey69 said,

    June 14, 2009 at 3:08 pm

    mesti kena beli barangannya ke…
    hok aloh.. ambo nak beli mana?
    nanti vote untuk adik ye..

  3. FdausAmad said,

    June 14, 2009 at 3:33 pm

    Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
    Follow terus pun xpa lagi bagus.

    Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

  4. umi_e said,

    June 15, 2009 at 2:24 am

    salam… masuk je las apa2 contest yang ada – seronok kan…

    * masa anak2 kak e kecik dulu pun suka masuk apa2 pertandingan yang ada๐Ÿ™‚

  5. Diamilikku said,

    June 15, 2009 at 2:48 am

    mesti cat tak sabar tunggu si kecik tu besar kan….lepas nih jadi model mama dia lah…dah le mama minat photography…asyik menembak gambar je lah nanti….

    tapi kan..kebiasaannya..anak2 photographer nih pandai berposing..kan kan kan….

  6. cintaKusayangMu said,

    June 15, 2009 at 3:56 am

    ok catlina….
    ajk ramai2 ngundi ye..mane tau leh menang….

  7. U-jin said,

    June 15, 2009 at 10:28 am

    wah..comelnye….gud luck utk contest tu

  8. neezareef said,

    June 16, 2009 at 8:05 am

    ohh kena bli bj kt kdai tu..

  9. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 4:57 pm

    catz mafia: tunggu 23 jun nanti sy inform semula…undian belum dibuka..tq ye

  10. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 4:58 pm

    abiey: abiey g blog stylobubble, klik je kat entry tu ade link dia..

    atau g ke http://stylobubble.blogspot.com

  11. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 4:59 pm

    umie_e: hehehe..seronok masuk contest ni kan..

  12. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 5:00 pm

    dia milikku:๐Ÿ™‚ eksploitasi anak sendirik jadik model ngeh ngeh..nak amik gambo org, masih kurang keyakinan diri lagiiii…kang tak jadik haruuu..

  13. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 5:00 pm

    qis: e-ein kelip2 mata kat darwishes kua kua kua..hehe..sambil melirik manja ( e-ein nak tolong makcik dia menang nih)

  14. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 5:01 pm

    u-jin : macehhhh

  15. CatlinaFly said,

    June 17, 2009 at 5:03 pm

    neezareef: ha ah..pembelian kene rm30 sekurang2nye..kebetulan sy mmg dah beli dgn mummy qis ni, alang2 masuk je lah dah ade peluang nih..sempat lagi neeza nak belik baju nih๐Ÿ™‚ comei2 bju kanak2 /baby kat stylobubble (to qis: kali ni mama E-ein yg kedip2 mata mengada hahahahaha)

  16. makcikkantin said,

    June 18, 2009 at 2:10 pm

    salam catlina, very creativelah you ni. my hubby & anak2 pun gila photography juga..i dok tengok sikit2 yr blog, banyak nak tgk. baby sihat?

  17. Linda Latip said,

    June 19, 2009 at 1:14 am

    cute la si comel cilik nih hehehe..hopefully menang k..:)

  18. aznitaz said,

    June 20, 2009 at 7:09 am

    nak masuk tp akak ni malas skett..camane tuu??

  19. CatlinaFly said,

    June 21, 2009 at 1:59 pm

    makcik kantin: haha..samelah,sy dan hubby giler fotografi gak!๐Ÿ™‚ creative tu taklah sgt..baru2 nak berjinak2 dgn field ni..:) tq singgah umah sy ye

  20. CatlinaFly said,

    June 21, 2009 at 2:01 pm

    linda latip: tq for ur wish!enjoy chat dgn linda, nti lain kali chat lagi ye.err..linda tak mo wat contest yang adiah dia pakej famili potrait ke kui kui kui..harus sy masuk heheh

  21. CatlinaFly said,

    June 21, 2009 at 2:02 pm

    aznitaz; kalu gitu tak dapek nak nolong kak hihihi..kene rajin wat entry..tempek gambar, tempek logo, linkkan penganjur bla bla bla..sy ni pun time rajin je..time vitamin M dtg…tak jugak rajin hehe

  22. MiszMama@Haslinda said,

    June 22, 2009 at 2:53 pm

    tomeinya..ni kalu tak menang ni tak tau lah..dah ala2 model gitu, time ngundi nanti bgtau ye..kite nk vote banyak2.

  23. CatlinaFly said,

    June 22, 2009 at 3:19 pm

    miszmama: tq2๐Ÿ™‚ nanti bila voting start sy bagi tau ye!

  24. Ibu Ayra said,

    June 25, 2009 at 6:51 am

    amboi, bergayanya dia…thanx sudi jenguk blog ibu ayra… i follow u…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: