Majlis Akikah & Potong Jambul (Back dated)

Date: 12 th June 2009
Venue : MIL’s house
Time: After Isya’ prayer

Err..takde idea nak cite ape..layan gambar jelah..siang tadi adik ipar(Akak @ Yan) yg duk kat KL tu,mintak updatekan gmbr majlis potong jambul E-ein ..Memang dah lame nak update kan cuma gambar baru masuk laptop, nak pilih2 dulu sebelum masuk blog…


A little gift buat yang datang..


AJK bunga rampai..

Adik Aza & the gang…

E-ein tgh tunggu perarakan masuk hehehe..

Shahmi ni sepupu Aza & Cg Fly



Zeti (kwn baik Aza)+E-ein + Aza = Catlina’s Angels!



Majlisnya….

Tamat dah…:)

12 Comments

  1. Gieyana said,

    June 24, 2009 at 1:00 pm

    comeyy E-ein..rambut byk benor!:D

  2. mummy_ayu said,

    June 25, 2009 at 2:53 am

    rambut e-ein lebat sungguh..tak botak yer? sama ngan iris, sayang..nanti rambut e-ein panjang boleh ikat macam iris..pokok kelapak

  3. dilaOHdila said,

    June 25, 2009 at 3:37 am

    salam DOC CAT
    eein banyaknya rambut diek…lebatnya
    Mesti x sabar nak tunggu eein besar kan doc
    TUNNGGU eein berlari2 nih

  4. mamadanish78 said,

    June 25, 2009 at 5:52 am

    eein ni kalau dibotakkan..mcmana gaknye…lebat lagi agaknya rambutnya tu….comel

  5. CatlinaFly said,

    June 25, 2009 at 6:46 am

    gieyana:🙂 haha nmpk rambutnye dulu baru nmpk tuannye!

  6. CatlinaFly said,

    June 25, 2009 at 6:47 am

    mummy_ayu: awal2 nye nak botak juga..masa tujuh hari tu tapi masa tu baru kuar wad sebab jaundis, pastu tangguh2…dgn tak berani nak cukur..last2 tak terbuat🙂

  7. CatlinaFly said,

    June 25, 2009 at 6:47 am

    dila: ye ye ye nanti mama dia pun lari same..kejar E-ein hehe

  8. CatlinaFly said,

    June 25, 2009 at 6:48 am

    mamadanish78: hmm..jom kite bayangkan🙂 hehe mesti kelakar sbb dia tak penah botak!

  9. CuTeMiUt78 said,

    June 25, 2009 at 7:04 am

    uish.. rambut e-in lebat sungguh la.. heh..heh..heh..

  10. ct rahani said,

    June 25, 2009 at 8:49 am

    comelnya bb.. lebat tul rambutnya ha..

  11. cintaKusayangMu said,

    June 25, 2009 at 4:13 pm

    ala..nape skit sgt??xpuas la nk tgk gmbr e ein….mau lg ..mau lg….

  12. su said,

    June 25, 2009 at 5:37 pm

    wahh E-ein makin tomeyyyy!

    geram tgk pipi dia! kiss E-ein utk tice su yeah!

    bestnyer kalo ade anak sendiri! hehe….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: