Alhamdulillah..

Salam kawan2..actually aku baru balik dari Fraser Hill ni, ade bengkel 2 hari 3 malam kat sana..& baru je tau pasal Adik Aza menang contest Stylobubble tu..alhamdulillah…

Later aku update lagi ye..terima kasih kepada Mummy Qis yang anjurkan contest, terima kasih tak terhingga kepada kawan2 yang mengundi…lebiuu all!!!

(penat nih,baru turun kete, jenguk blog jap!windu selepas kene kuarantin kat atas bukit nun!huhuhu…elok2 je nak cuti 2-3 hari, kene g bengkel!)

8 Comments

  1. Gieyana said,

    July 2, 2009 at 1:18 pm

    Tahniah yer psl adik Aza menang…:D

  2. FdausAmad said,

    July 2, 2009 at 1:19 pm

    Gua nak jemput lu dtg makan kenduri kat blog gua..Folo baca doa skali pun takpa..

  3. Tukang cerita said,

    July 2, 2009 at 2:33 pm

    Wahhhhh….
    menang yer….

    Kena belanja auntie ni Aza…~tlg undi…
    😛
    Tahniah!!!

  4. neezareef said,

    July 2, 2009 at 11:58 pm

    congratz tu adik Aza…mmg cute n stylo beb

  5. rose said,

    July 3, 2009 at 1:36 am

    tahniah..
    lepas ni leh la jd duta lak kan…:-)

  6. zieha said,

    July 4, 2009 at 4:48 am

    tahniah..dah menang kakak aza kena banjer adik firas coklet yek! hehehe:P

  7. CatlinaFly said,

    July 4, 2009 at 10:20 am

    terima kasih atas sokongan kawan2 semua…lebiuu all!!

  8. Mama-Danish & Sarah said,

    July 6, 2009 at 5:29 am

    tahniah….tak sia2 akak buang undi..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: