Voters Award!

Award khas untuk voters Adik Aza sepanjang contest Si Comel Cilik berlangsung….sila ambil & post kat blog anda ye?Sepanjang contest dan proses mengundi, Catlina juga bertemu ramai kawan baru…Ribuan terima kasih kepada kawan2…undian anda amat bermakna & sangat dihargai…..hugs hugs and kisses from us…Sayanggggg semua!!

Senarai penerima award (berdasarkan komen & msg kat chatbox, sesiapa yang undi kat vote poll, sila kan juga ambil award ni yea?)

Kak Maria Faizal, Kak Maria salamdari borneo,Kak Masz 73, Ultramama,Yanadzul,Cutemiut78,Mummy ranger,Applique Tee Shoppe, Atie, 5 Arif 2009, Bro Unggai, DJ Epoi,Mama Airell(shakeymirza),Kak Asma,Farah,AinSahrizal,Erinz,Zieha, Pu3 Balqiss,Azrina3.7,kak Noorma,Kak long,SIK,Nett,Itukz Mama Hope, Dr Donny,Mama Tiara,Imma.Jamal,Ita,kak Tie,Neezareef,Jaja,Anil Wanina,Kak Umi_e

14 Comments

  1. MaMa aYiN_FaSHa said,

    July 2, 2009 at 5:52 pm

    Congrats to adik aza..nyway sori maybe terlepas pandang nk vote adik aza…

  2. neezareef said,

    July 2, 2009 at 11:58 pm

    nnti sy amek award nih ya..tq

  3. mummy_ayu said,

    July 3, 2009 at 12:28 am

    tahniah..! ayu tak vote ek? ingat ada vote..tak pe la…dah menang pun..sowie yer…

  4. CuTeMiUt78 said,

    July 3, 2009 at 12:40 am

    heh..heh..heh..so cute je award ni.. mekacih ya.. akak ambil tau..😀

  5. masviona said,

    July 3, 2009 at 2:10 am

    uhuksss…terlepas lak nak vote….tp xper dahmenang kan….hiksss

  6. shakeymirza said,

    July 3, 2009 at 2:12 am

    TQVM sbb kasi award…
    congrats! mmg da agak akan menang sbb memang cumey sgt….

    Nampaknye mama airell pun kena kasi awards gak kat org yg vote airell ritu..wlu pun naib jore je tp jase2 org yg mengundi tu kena hargai…n dari jase2 org yg ngundi gak la dapat byk kwn2 baru…=)

  7. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:44 am

    mama ayin fasha: terimna kasih…

    neezareef: thanks again !

  8. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:45 am

    mummy ayu: agaknye mummy ayu vote kat poll…situ tak kuar name…sy amik name kat komen & chatbox..ala kalau rase2 ade vote, amik je..tempek kat blog ye?

  9. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:45 am

    cutemiut: ok kak..

  10. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:46 am

    mama airell: sy mcm katak bwh tempurung 2-3 hari ni maklumlah kene kuarantin kat bkt fraser..hihihi…(padahal g jalan2 gak)

    tahniah to airell & mama!

  11. Farah said,

    July 3, 2009 at 4:35 am

    uishh..menang tu!alhamddulillah…mmg adik ipar awak ni pandai posing hehe..

    thanks for the award!

  12. Dj Epoi said,

    July 3, 2009 at 8:19 am

    Salam Tahniah arrrrr…buat PEMENANG dan semua rakan yang mengundi!!!

    Link2 dalam nih dan semangat Persahabatan / Persaudaraan ini harus diteruskan…..

    Walaweiiiiii!!!!!!

    Dj Epoi

  13. Diamilikku said,

    July 5, 2009 at 12:43 am

    saya main vote kat poll jer…dah kata ke link yang diberikan kan..tak tau lak kena tinggal komen semua…sowie…anyway congrats yerr

  14. ¥ α Ŋ α Đ z µ £ said,

    July 8, 2009 at 11:34 pm

    nanti yana amek award nih..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: