Playtime!!!


Mula-mula mcm suspicious jek nengok anak patung nih


Pastu, dia angkat2 anak patung nih…


Last2, E-ein hug2 lak anak patung neh!!Suke sgt laa tu😀

Thanks auntie Goh Lai Har for ur lovely present!

24 Comments

  1. Tukang cerita said,

    July 8, 2009 at 2:41 pm

    Salam….

    hahahaaaa….sangat cute budak tecik ni…..
    🙂

    Catlina,..akak dh lama ngidam nak tgkap gambar sefamily kat garden…
    kalau awk ngan cgu fly dekat…bestnya!!!!
    🙂

  2. ~ Lady ell ~ said,

    July 8, 2009 at 3:43 pm

    alahai..dh besar dh e-ein nih.lama tk berjengah.happy kan tengok ank sendiri main2 sambil sengih.semua gelagat dia dpt tengok..:)

  3. karipapsayur said,

    July 8, 2009 at 9:07 pm

    lepas hug2, xda adegan bwk masuk dlm mulot dan nyonyot ker?? itu la yg faveret nye kan!

    QZ skrg nyonyot jari, kalo bole sepenumbuk nak sumbat dlm mulot. pastu mula la nak t'muntah sbb dalam sgt jolok jari kot..

  4. azzamoro said,

    July 9, 2009 at 12:30 am

    baby girl memang suke soft toy.. my son dia tak suke sgt..dia suke benda2 technical macm handphone & jam tangan..hehe

    btw nice gift nany e-ein dapat..:)

  5. rose said,

    July 9, 2009 at 1:53 am

    sonoknya..playtime..tak sabar ni..ngehehehhehe….

    dah besor ye e-ein..cepat masa berlalu…:-)

  6. linahilmin said,

    July 9, 2009 at 2:23 am

    alahai, pipi tu! gerammmmmm!

  7. mummy_ayu said,

    July 9, 2009 at 5:34 am

    wah, e-ein dah pandai main nenan..best best!

  8. Farah said,

    July 9, 2009 at 7:14 am

    dah pandai2 pegang toy dah yeay..pasni mesti pandai masukkan toy dalam mulut plak ..

  9. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:21 am

    kak nurul: ush akak..sy pun suke gambo2 dlm garden gitu..hmm..buat masa ni skop pakej utk yg dekat2 je…akak dtg kluang ah kak, jom amik gambo dlm ladang hehehe

  10. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:21 am

    lady ell: telatah anak2 mmg menghiburkan..

  11. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:23 am

    mommy qastalani: ade ade..tapi belum smpat masuk mulut sy tarik dulu..anak patung tu berbulu2,kut abuk masuk idung ke mulut ke, selsema lak..:) bila nak jumpe QZ agaknye ye🙂 mesti riuh anak2 kite bersembang hahaha

  12. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:24 am

    azzamoro: sy tgh mencari2 lagi menan utk e-ein..ari tuh g shopping mall nak beli playgym tapi stok tak byk choice, tinggal satu je, tak jadi beli..

  13. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:24 am

    rose: heheh..tunggu jelah..tak lame dah kan?happy & safe delivery ye..

  14. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:24 am

    lina hilmin: ngeh ngeh..

  15. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:25 am

    mummy ayu :🙂 tulah rase nak beli mcm2 utk dia, tapi tak semua sesuai utk baby umo 3-4 bulan, kene pilih2 dulu..

  16. CatlinaFly said,

    July 9, 2009 at 9:25 am

    farah: yeay jugaks!hehe

  17. tchersally said,

    July 10, 2009 at 1:33 am

    Salam,

    waaa..dah pandai main toys ya..makin tomey pipi tu…

  18. neezareef said,

    July 10, 2009 at 4:48 am

    akhirnya e-ein suke gak ngn patung tu

    x yah pkai mitten lg la e-ein..dah beso dah..hhee

  19. atie said,

    July 10, 2009 at 6:59 am

    wah,,baby ah pandai main….aktif gak yer..

  20. ~~ciklinn~~ said,

    July 10, 2009 at 12:45 pm

    adoiii gerammnyer ku tgokkk budakk bambam nie….. rsa nak geget2…

  21. Nadea_LaLaLa said,

    July 10, 2009 at 3:28 pm

    dah pic dia sy tgk! rambut dia semangat lah kak cat.. suka baby banyak rambut.. ape rahsianya?

  22. CatlinaFly said,

    July 11, 2009 at 1:29 am

    tcher sally; senang kak bila dia dah pandai2 belek anak patung, pagi2 time sy bersiap2 nak g keje, dia main dgn anak patung tu (kalau tak tgk tv lah..—yes..E-ein suke tgk tv, dia suke tgk kaler2 kat tv tuh🙂

  23. CatlinaFly said,

    July 11, 2009 at 1:31 am

    neeza: dah try bukak dah..tapi dia cekau muke..maybe bila dah meniarap nanti, kurang cekau muke kut..

    kak tie: ha ah kak ite..suke je nengok dia ralit dgn menan dia tuh

    ciklinn: e-ein kate' auntie nk geget , dtglah umah sy..'

    nadea: rahsia?hehe mane ade..mmg genetik rambut lebat hehehe from both her mama & abah..

  24. Mama-Danish & Sarah said,

    July 12, 2009 at 6:08 am

    kejap jer besor e-ein ni ya… dah pandai main menan pun.. nanti suruh mama e-ein beli menan manyak2 lagi ya… mesti e-ein sonot..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: