Teringin….(untuk E-ein lah!hehehe)


Retail Price: RM 179.90

Tadi blog walking kat kedai2 blog…aku suke sgt dgn play gym Kick n Crawl Ocean Wonder Fisher Price nih..tapi ape kan daya, semua dah sold out..kalo beli online, rege dia dalam RM70 -80 (used but in good condition) jek..penah survey yang brand Fiffy kat Kluang Mall (rege Rm75), tapi tak puas hati dgn kualiti dia….dah 3-4 blog aku blog walking tadi tapi sold out jugak!waaaa…tak de rezeki E-ein lagi kut, tak pe nanti mama blog walking lagik ye!

Antara mainan/buku yang aku dah book online (hehe lum abis bayar lagi ni…! 1 dah byr, 1 lagi baru booking..)

1.teddy first book

2.redkite acticube tiger

Tak sabar tggu mainan2 ni sampai..heheh silap2 mama E-ein yang main sekalik ngeeee…..mmg tak dapat dinafikan, satu pengalaman baru bila nak belikan mainan/buku utk anak nih…

Pssttt..aku selalu blog walking kat sini –> Mesya & Baby’s Ward Robe & My BB’s Little Store

16 Comments

  1. CikMin said,

    July 13, 2009 at 10:03 am

    ayoooo..cute nya stuff ni kan…?cikmin yg beranak 5 ni un tehingin…sbb b4 ni x pernah beli..hehehe…mesti e-ein gan mama main skali nnt…

  2. tchersally said,

    July 13, 2009 at 12:04 pm

    Amboii..excitednya mama E-ein nak beli itu ini..hehe..

  3. karipapsayur said,

    July 13, 2009 at 12:26 pm

    hehe. biasa mommy sungguh2. anak ilek je kann

  4. zieha said,

    July 13, 2009 at 2:04 pm

    hehehe..untuk anak2 sanggup mama belikan..first baby mmg teruja..semua nak beli kan..tapi pastikan stuff nak beli tu bersesuaian dgn usia baby..

  5. Emy Omar said,

    July 13, 2009 at 4:57 pm

    Wah sure excited tunggu toys baru ein ye..eh,tau tak yang crawling toy by fisher price tu walaupun mahal but worth tau kalau beli,akak memang ada beli 1 masa my eldest son baby lagi and until now 2 orang adik dia pun boleh main & guna lagi yang penting the way how we jaga the thing la kan..

  6. Diamilikku said,

    July 14, 2009 at 12:46 am

    mesti la ibu2 yang bersungguh..sebab anak tak faham mende lagi kan…tunggu dah boleh akal nanti..confirm macam2 dimintanya…

  7. neezareef said,

    July 14, 2009 at 1:20 am

    mmg sonot lina lg2 klu pg kedai yg jual memacam jenis mainan dan buku baby n todler ni kemaruk jdnye

  8. Farah said,

    July 14, 2009 at 5:14 am

    excited mama die belikan toys..sonola e-ein camni!

  9. CuTeMiUt78 said,

    July 14, 2009 at 5:52 am

    eemmmm nice je kan.. memang, kekadangkan kita sebagai ibu ni yg lebih excited dari anak..๐Ÿ˜€

  10. Mama Hazim said,

    July 14, 2009 at 9:03 am

    alahai..kesian plak..minggu dpn maybe akan sampai stok fp kick n crawl ni lg..nanti i bgtau k..

  11. CatlinaFly said,

    July 14, 2009 at 1:59 pm

    betul tu cikmin..tu yang mama dia rase nak main sekali nih wahhahaha

  12. CatlinaFly said,

    July 14, 2009 at 2:00 pm

    tcher sally; sukeeee..hihihi

  13. CatlinaFly said,

    July 14, 2009 at 2:00 pm

    mommy QZ: masa ni anak rilek2 lagi..mama dia tang teruja lebih2!tggu la bila dia dah bercakap mintak itu ini wahahahai…:P

  14. CatlinaFly said,

    July 14, 2009 at 2:01 pm

    kak zieha: betul betul betul!

  15. CatlinaFly said,

    July 14, 2009 at 2:02 pm

    kak emy omar: excited bangat!hehehe..hmm tu lah kak, tapi kan, alang2 ade yg jual murah, nak jugak sambar hehe

  16. CatlinaFly said,

    July 14, 2009 at 3:31 pm

    suhana: ye ye..mama dia yg excited sbb tak sabar tgk keletah e-ein bila dpt menan๐Ÿ™‚

    neeza: heh tu baru shopping online lum lagi shopping kat kedai..ayyookkk

    farah:๐Ÿ™‚ yeay!bukan e-ein je sonot, mama dia pon!

    kak cute miut: nice…great…sukeeeee….hehehe..enjoy sgt jadi ibu kan?

    mama hazim: oh terharu nye tokey kedai dtg menjenguk!ye ye ye nanti g tau tau…simpan 1 utk e-ein!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: