Mama, tengok nih!(part 2)

Sebenarnya E-ein dah mula belajar mengiring & meniarap sejak awal 3 bulan..cuma kali ni baru aku sempat capai kamera..punyelah nak cepat, smpi lupe nak pakai flash…so gambarnye gulap gulita & kabur sket ah….ade amik video, tapi tak jumpe wayar nak upload lak..heh..next time aku tempek video E-ein meniarap eh..
Pipi yang jadik mangsa kiss kiss mama & abah dia tiap2 hari smpi E-ein naik rimas..

Dia tengok tv tu..sempat lagi..

33 Comments

  1. U-jin said,

    July 16, 2009 at 3:21 pm

    wah dah pandai meniarap n ngiring ek..cayalar…pipi melyut..chubby sungguh

  2. Nadea_LaLaLa said,

    July 16, 2009 at 3:25 pm

    cepat tol dah belajar meniarap….
    baby yg rajin ni….
    cute lah rambut lebat!

  3. tchersally said,

    July 16, 2009 at 4:09 pm

    yeay!! dah lepas satu lagi milestone ya E-ein..

  4. linahilmin said,

    July 16, 2009 at 8:25 pm

    wah! congrats baby e-ein…
    cat, nampak dah kuat dah e-ein tu.., tegak je kepala nya.. comel!

  5. CikMin said,

    July 16, 2009 at 11:45 pm

    alalala…kiut je kan…sonok bila dpt tgk progress baby ni..rambut e-ein tu…pjgnya dah kan…

  6. ~~ciklinn~~ said,

    July 17, 2009 at 1:37 am

    e-in…gerammm nyer ciklinnn sama kamuuuuuuuu

  7. karipapsayur said,

    July 17, 2009 at 2:39 am

    Awal meniarap! QZ start meniarap sendiri tanpa bantuan adlh ketika 4 bulan lebey!! Lama bebenor nak tunggu!

  8. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:00 am

    u-jin: meniarap kejap2 je, pastu dia tergolek semula…kekadang bila muke tersembam kat tilam & dia tak larat nak angkat kepala, ape lagi..nanges ler mintak tolong angkat๐Ÿ™‚

  9. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:01 am

    nadea: e-ein ckp " macih auntie nadea.."

  10. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:03 am

    tcher sally; alhamdulillah..wpun meniarap kejap2, terhibur tgk dia..yg sy risau kalau dia meniarap masa tido..kalau time sy jaga tak pe, takut gak masa tu kite tertiod sekali..setakat ni e-ein tido mengiring jer, tak delah meniarap masa tido..

  11. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:04 am

    lina hilmin: heh..buat2 kuat tuh..ade masa dia buat mcm nak angkat bdn..risau gak tu..takut dia 'terkuat' masa nak landing bdn dia semula tu..

  12. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:05 am

    cik min: ha ah cik min, tak sabar nak toncet rambut e-ein!hehehe

  13. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:05 am

    cik linn:๐Ÿ™‚

  14. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 4:06 am

    mommy QZ: masa awal 3 bulan, e-ein perlukan bantuan utk meniarap…dah dekat2 4 bulan, dah leh meniarap sendiri…tapi kejap je..penat agaknye nak angkat kepala hehe

  15. Farah said,

    July 17, 2009 at 5:37 am

    yeay dah pandai meniarap..mmg seronok tgk development anak ni..hari2 rase nak duduk ngan die 24×7 je

  16. mummy_ayu said,

    July 17, 2009 at 6:44 am

    wah..e-ein dah meniarap ker? cepat nye..cayalah! congrate to e-ein!!

  17. CuppyCakeMommy said,

    July 17, 2009 at 7:08 am

    geram tgk pipi e ein..rasa mcm nak gigit n gomoi
    bila baby mia nak meniarap ni..heheh

  18. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 7:26 am

    farah: ha ah kan mmg best jadik ibu ni!๐Ÿ™‚ penat tapi beshhhh…

  19. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 7:26 am

    mummy ayu:๐Ÿ˜‰ macihhh..

  20. CatlinaFly said,

    July 17, 2009 at 7:27 am

    cuppy cake mummy; insya Allah nanti turn baby mia lak….

  21. ct rahani said,

    July 17, 2009 at 10:35 am

    comelnya.. geram nengok pipi yg tembum tuh.. rasa cam nk cubit2 jer.. hehehe..

  22. umi_e said,

    July 17, 2009 at 12:56 pm

    gerammmmmmmmmmmmmmmmmm nyaaaaaaaaaaaaaaaaa tengok pipi dia tu :S

  23. Abiey69 said,

    July 18, 2009 at 5:00 am

    bestnya… peralihan yang begitu menyeronokkan… tak sabar menunggu anak abiey keluar..
    harap2 macam adik E-ein

  24. izan ishak said,

    July 18, 2009 at 3:16 pm

    alalala….cute btul laa e-ein ni. rambut dah la lebat! twin izan ni ntah bila nak lebat rambutnya…

    catlina ada apa2 petua ke nak lebatkn rmbut?

  25. dZana said,

    July 19, 2009 at 3:57 am

    gerammmmm…

  26. ez said,

    July 20, 2009 at 7:22 am

    comelnye e-ein..geram tgk..hehheh

  27. mummyseri said,

    July 21, 2009 at 8:12 am

    wahhh bestnya cpt jugek ye eein da pndai tiarap..x saba jugek nk tunggu my bbnye turn..

    kak..x smpt nk sggah kluang balik muwo aritu..i/allah ada peluang nnt len kali kite jumpe ye..

  28. CatlinaFly said,

    July 21, 2009 at 8:42 am

    ct rahani;๐Ÿ™‚

  29. CatlinaFly said,

    July 21, 2009 at 8:43 am

    abiey: semua anak2 comel2 belake..:) anak abiey mesti comel juga nanti!

  30. CatlinaFly said,

    July 21, 2009 at 8:43 am

    izan: err..petua?heh..tak de petua ngee…genetik kut?๐Ÿ™‚

  31. CatlinaFly said,

    July 21, 2009 at 8:43 am

    kak dzana:๐Ÿ™‚

  32. CatlinaFly said,

    July 21, 2009 at 8:44 am

    ez: err..tak tau nak komen.senyum je muleh?๐Ÿ™‚ ngeee

  33. CatlinaFly said,

    July 21, 2009 at 8:46 am

    mummy seri: the time will come..heh..ala seri dah ade 2 dotter..dah lalui saat2 baby membesar๐Ÿ™‚ ..heh..agak2 bila lah e-ein nak dapat adekk..hoshh..tunggu e-ein besya sket lah hahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: