Membaca amalan mulia

E-ein dah baca buku?hehe..taklah..E-ein suka tgk gambar kaler2 dalam buku tu…buku ni mama beli sejak E-ein dalam peyut lagi…book for baby,tajuk dia Baby’s Colour Museum.E-ein suka buku2 ni especially buku yang kaler merah!

24 Comments

  1. CikMin said,

    July 21, 2009 at 2:13 pm

    wah…chumeinyer e-ein baca buku…gugugaga….hehehehe….

  2. mummyseri said,

    July 21, 2009 at 2:47 pm

    cute la eein ni ..pndai plak tu pigang bukunye:)

  3. Fiza Nordin said,

    July 21, 2009 at 3:10 pm

    elok jek e-ein pegang buku tu ye…sweetttttttnye!!!

  4. ~~ciklinn~~ said,

    July 21, 2009 at 4:19 pm

    ala tomeiinyer..cat dia dah pandai pegang barang yerk? rasa mcm baru jer lahir..dah besar ein kan…. siyess best giler gambar nie..

  5. Diamilikku said,

    July 22, 2009 at 12:32 am

    cat…y don't cat cari buku yang lembut..i mean buku2 kain…lebih lembut and sesuai dengan usia eein…takut la buku2 besar n keras ni..nanti terkena bucu buku ke kat mata..sian eein…hehehehhe

  6. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 12:41 am

    cik min: gugu gaga e-ein hehehe

  7. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 12:42 am

    mummy seri: hehehe mmg dah pandai pegang barang…tapi tak leh biar lame2, nanti kelepuk jatuh kat muke dia…kejap je dia pegang tu dlm seminit dua pastu dia lepas atau terlepas…

  8. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 12:43 am

    kak fiza:๐Ÿ™‚

  9. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 12:46 am

    cik linn: pandai mmg dah pandai tapi tak lame lah dia pegabng..kejap2 je..tgn tak kuat lagi tu..tapi kalau bab menggaru/gosok muke, kuat lak tgn dia hehehe

  10. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 12:47 am

    dia milikku; jgn risau, mmg sy takkan bg pegang buku ni tanpa pengawasan..kejap jek dia pegang tu, utk amik gambar ni๐Ÿ™‚..

    buku kain (cloth book )dah order online , lum smpi lagi..sy pun lum ade masa lagi nak kuar shopping books utk e-ein๐Ÿ™‚

  11. neezareef said,

    July 22, 2009 at 12:51 am

    ewah e-ein..ada gaya npk real je e-ein ala2 membaca btl..

  12. karipapsayur said,

    July 22, 2009 at 12:57 am

    keh3.. muka concentrate abess

  13. De' Sal said,

    July 22, 2009 at 1:00 am

    Dah pandai E-ein yerk…geram jer nengok pipinya,acik cubit kang.

  14. azzamoro said,

    July 22, 2009 at 2:21 am

    bagusnya dah pandai tengok buku. If anak i.. umur macam ni dia nak makan buku tuh.. hehe

  15. ~ Lady ell ~ said,

    July 22, 2009 at 2:28 am

    amboi…kategori bb genius nih.

  16. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 2:37 am

    neeza : gaya je tu hahaha…

  17. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 2:38 am

    mommy QZ: tu belum tgk dia menggelenyar2 kaki tgn bila nampak buku merah!she loves red!

  18. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 2:38 am

    de sal: acik cubit e-ein, e-ein cubit acik gak..ok?hehehe 1-1..

  19. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 2:39 am

    azzamoro: scene makan buku tak sempat tangkap gambarnye…hihihi..mmg samelah dgn anak u, mula2 pegang2, belek2, pastu nganga, kuar lidah dulu buat rasa…pastu lagi…ngap!

  20. CatlinaFly said,

    July 22, 2009 at 2:40 am

    lady ell: amin utk ucapan auntie lady ell tuh!

  21. ~~@lyci@~~ said,

    July 22, 2009 at 7:05 am

    alahai cute jer e-ein baca buku.. alycia skrg pun nak terapkan budaya membaca kat adam.. adam kalu tgk mama bukak2 majalah, dia pun sibuk nak tgk huhu..

    dah order cloth book utk adam..

    kalau cat nak tgk buku2 utk beby, klik kat sini.. byk buku2 utk baby.. http://www.littleparade.com/

  22. Nadea_LaLaLa said,

    July 23, 2009 at 11:00 am

    bagus lah dah ajar dia dengan buku..
    sampai besar nanti jadi ulat buku..
    insyallah;;

  23. CatlinaFly said,

    July 23, 2009 at 2:40 pm

    alycia: tu antara blog yg sy rajin jalan2, tapi idaman hati selalunye dah sold out..terlambat sikit jek..huhuhu

    nadea: hehehe…amin untuk ulat buku….nauzubillah utk ulat bulu.. hosh!

  24. QasehessaL said,

    July 24, 2009 at 1:38 am

    comey nyer bby cat bc buku cam udok dh besar ja!!!๐Ÿ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: