Launching….KedaiGambarKami.blogspot.com

Sticky Mode Entry


Salam
kawan2…..ade pengumuman ni, Catlina & Cg Fly dah start bisnes kecil-kecilan…yang berkaitan dengan minat kami…kalau nak tengok portfolio2 dan job yang dah dibuat, sila tengok kat blog KedaiGambarKami (right click kat sebelah atau kat gambar di bawah) ye? tq..kami mengharapkan sokongan kawan2….amin…

21 Comments

  1. mummy_ayu said,

    July 3, 2009 at 7:33 am

    ala..nak jugak…napa terhad area belah johor je?datang la KL..best nya…
    memang nak amik gambar family macam nie, tapi tak nak dalam studio..kat luar baru cun..alahai..tapi kat johor je plak.

  2. neezareef said,

    July 3, 2009 at 7:38 am

    good luck lina..
    leh menerai nie..

  3. Dj Epoi said,

    July 3, 2009 at 8:15 am

    Salam…….

    TAHNIAH buat Koworang berdua…

    Dj Epoi bangga siut!!!
    Teruskan….
    Dj Epoi sentiasa sokong memana rakan yang terlibat dalam Bisnes Online nih…..

    Lpas nih buka branch kat Klang Valley plak…..Dj Epoi handdle k….

    Woraiiiiiiiit!!!!
    Chayooooook!!!!!!

  4. Baby Lyana said,

    July 3, 2009 at 2:30 pm

    Tahniah

    My hubby pun buat gak..tapi more to corporate and commercial..job kawin, event pun dia buat..

  5. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:29 pm

    mummy ayu: tih tih..KL jauh maa…ape kate mummy ayu dtg sini je🙂 dtg tido kat umah sy pon takpe hihi..

  6. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:30 pm

    neeza: sila sila.. sy pon sukee..dpt jumpe kawan2 sekali ..:)

  7. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:32 pm

    DJ Epoi: wahahaha..cwgn kat Klang Valley?nanti dulu..bior try dkat2 kwsn umah dulu hehehe..

  8. CatlinaFly said,

    July 3, 2009 at 3:33 pm

    baby lyana: hmm..wedding blum berani buat coz ilmu masih kurang nih :)akan dtg Insya Allah…

  9. azzamoro said,

    July 6, 2009 at 1:58 am

    wah bestnyer…..

    i will consider it sebab bp is my hometown..:)

  10. CatlinaFly said,

    July 6, 2009 at 7:34 am

    azzamoro: sila2 hehehe..

  11. DrSam said,

    July 7, 2009 at 12:53 pm

    Tahniah Cat dan fly! mulanya kecil-kecilan dan hobi. Semoga usaha ini terus berkembang. Saya tumpang gembira.

    Selamat maju jaya.

  12. CatlinaFly said,

    July 8, 2009 at 2:02 am

    dr sam: tq..:)

  13. CuTeMiUt78 said,

    July 8, 2009 at 9:32 am

    wah.. best ni.. klu ambil gambo raya blh tak.. still dlm rega pakage kan..😀

  14. ~ Lady ell ~ said,

    July 8, 2009 at 3:44 pm

    gud luck dgn bisnes baru nih.

  15. makcikkantin said,

    July 10, 2009 at 11:46 pm

    salam….

    tahniah catLina…mula nak ucap tahniah sbb gambar adik ipar jadi juara, tetiba tengok dah buka 'kedai' pulak. Congrats!

  16. Abiey69 said,

    July 11, 2009 at 5:19 pm

    Aik… dah bisnes pulak.. oklah tuh…
    Kalau bisnes ikut minat insya allah menjadi tuh..

    Abiey hanya nak belajar click2 je and guna photoshop bagi cun gambar.

  17. ~zuraiwan~ said,

    July 22, 2009 at 2:47 am

    SALAM…tahniah dengan pbukaan kedai fotografi nih…
    semoga kalian dpt mjlnkan pniagaan ni ngan lancar

  18. Linda Latip said,

    July 22, 2009 at 3:54 am

    tahniah ina! moga akan maju dan terus maju..

    majulah fotografi utk negara..huhu!

  19. kedaigambarkami said,

    July 22, 2009 at 3:59 am

    kak cute: nanti contact sy (catlina) k…kalau rasa2 nak tempah hehe

  20. kedaigambarkami said,

    July 22, 2009 at 4:00 am

    lady ell: macih..

    makcik kantin: tq..

    abiey; wish us luck!

    zuraiwan: terima kasih..

  21. kedaigambarkami said,

    July 22, 2009 at 4:01 am

    linda: tq linda!hoh!majulah kedaigambarkami utk negara! heheh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: