Berpisah kejap..

Petang tadi aku & Cg Fly hantar E-ein ke rumah tok mak, sebab next week aku akan outstation selama 5 hari. Mencik ah….asyik kena g outstation jek, jauh2 lak tu huhuhuhu…Adoi sedihnya..lame lak tu, dekat seminggu…ni lah paling lame aku berjauhan dengan E-ein. Adik Aza kemain suka lagi E-ein duk kat umah dia. Rasa sunyi je malam ni E-ein takde kat depan mata huhuhuhu…oklah takde idea dah nak taip..wa nak gi layan blues jap eheh ,tak ler..aku nak layan Smallville dgn Cg Fly hehehe🙂 next entry aku cite aku kena outstation kat ne..take care ye kawan2..selamat bertugas kepada yang bekerja esok…ciao!!

Best pren…

23 Comments

  1. MeL said,

    August 2, 2009 at 1:40 pm

    rindu klu berjauhan ngn anak ni kn..nk2 lg bile outstation byk hari. bb e-ein bdk baik, hope dia fhm kerjaya ibu ye😉 nk kish2 sket pipi e-ein tu! hehe..

  2. cikmanggis said,

    August 2, 2009 at 1:44 pm

    comelnya anak catlina ni..lama "nene" tak tengok!..kena tinggal ya..sian maknya!mesti rindu kan?

  3. cikmanggis said,

    August 2, 2009 at 1:45 pm

    salah eja.."nenek" hihi

  4. aleh said,

    August 3, 2009 at 12:41 am

    kesian bapa e-ein kena tinggal…

  5. Gieyana said,

    August 3, 2009 at 12:49 am

    dh besar dh yer E-ein..makin tembam dier..siannyer nk kena tinggal..:D

  6. Fiza Nordin said,

    August 3, 2009 at 12:54 am

    alahai kesiannya…xpelah dugaan tu…yg penting e-ein ditempatkan dlm jagaan org yg boleh dipercayai lebih2 lagi ade 'bepren'nye di sini ye tak…?heheee tak le riso ketika berjauhan tu nanti…

  7. Farah said,

    August 3, 2009 at 6:42 am

    mmg tak bes kan kena pergi out statin pastu kena tinggal anak plak..jgn sedey2 k..rakam gamba e-ein byk2 pastu rindu2 tgk la hehe

  8. HalfBlood Princess said,

    August 3, 2009 at 7:54 am

    ala ciannya e-ein, cian gak mama e-ein…taperla, she will be in good hands!:) e-ein semakin hari semakin cute!

    ok, slmt ber 'out-station'…:)

  9. MiszMama@Haslinda said,

    August 3, 2009 at 8:54 am

    fan jugak dgn smallville yek? same arr kite. slamat beroutstation k!

  10. ** Perfect Love ** said,

    August 3, 2009 at 8:54 am

    alaaa comeinya e-ein awak…

  11. miemiey said,

    August 3, 2009 at 1:48 pm

    tahan je rindu tu..nk buat cam ane x de pilihan dlm menjalankn tugas..lagi pun ank2 tgl umh tok ma kan??keyakinan tgl tu laa dgn keraguan bila ngn org dekat dgn kite…

  12. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:14 pm

    MeL : hoho mustiii…tak terkira rindunye ni..tgk je la gambar2 dia wat pengubat rindu..

  13. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:15 pm

    cik manggis: rindu serindu2nya hohoho..

  14. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:16 pm

    aleh: heh luahan hati seorang bapa ye cg aleh..

  15. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:17 pm

    gieyana : huhuhu sian kat mama dia jugak jauh2 dgn e-ein..isk isk..

  16. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:18 pm

    kak fizah: hmm..tulah duk dgn tok mak dia kita tak risau…

  17. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:18 pm

    farah: dah rakam byk2 dah hehehe..hp penuh dgn gambar dia jek..

  18. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:19 pm

    ishamizu: waaaa…ikutkan hati tak nak pegi tapi kalau tak g kali ni, next time kena g jugak!

  19. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:20 pm

    miszmama: heh minat yg kejpa tenggelam, kejap timbul!sejak ade geng2 justice tu yg sy minat tgk…heh biasa tgk kartun je kan..opppss..pecah rahsia mama e-ein suke nengok kartun heh

  20. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:21 pm

    perfect love: tq..anugerah ilahi alhamdulillah..:)

  21. CatlinaFly said,

    August 3, 2009 at 2:23 pm

    miemiey: heh anak2?anak sy baru sowang jek si e-ein dak tecit tu lah:)

  22. novelist said,

    August 4, 2009 at 12:54 am

    kiut nyerrrrrr

    mama faiz

  23. Mama-Danish & Sarah said,

    August 4, 2009 at 4:16 am

    ciannya…mama ngan e-ein kena berjauhan….baru nak manja2 kan…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: