Berpergian dalam kerisauan

Entry autopublish…

Kursus Kenegaraan Anjuran Biro Tatanegara, Kem Bina Negara Langkawi sehingga 10 Ogos
Semua kat opis kata, bertuahnya, boleh g Langkawi berkursus..hmm..bertuah ke?Pegi dengan tak sedap ati…aku nak bersama E-ein.Gi Langkawi mana best kecuali ada E-ein…gi mana2 pun tak kisah sebenarnye, yang best tu kalo ade E-ein dan Cg Fly sekali.Pastinya i’m not so enjoying this outstation…tak best tinggalkan E-ein tapi kerana ada ayat magis kakitangan kerajaan iaitu “SAYA YANG MENURUT PERINTAH”….kena pergi juga…

** 17 – 21 Ogos aku bakal berpergian ke Jerantut pulak….kenapalah tmpt kursus semua jauh2 ye tahun ni..

12 Comments

  1. zura@iwan said,

    August 6, 2009 at 2:20 am

    ya la kan x leh kalu nk kena tiggl org tsyg kan…

  2. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    August 6, 2009 at 3:48 am

    saya pun dah pegi BTN hari tu dan terpaksa tinggal bb dengan pengasuh..seminggu je lepas balik induksi 2 minggušŸ˜¦ asyik teringat anak jer..

  3. Diamilikku said,

    August 6, 2009 at 4:50 am

    BTN takboleh bawak hp..huhuhuhu..lagi sedih….susah nak berhubung….

  4. iNa said,

    August 6, 2009 at 6:14 am

    betul….
    x best p jauh tanpa org tresyg..huhu..
    rase x lengkap je kan..

  5. miemiey said,

    August 6, 2009 at 12:52 pm

    memang tak best jauh2 ngn ank ..huhuhu…tapi nk buat can ane..cian laa akak ni..

  6. Puan Gee said,

    August 6, 2009 at 9:09 pm

    camtulah bila dah jd ibu, nak gi mana2 , hati mesti teringat kat anak jer…

  7. CikMin said,

    August 8, 2009 at 12:55 am

    salam cat..nnt singgah rumah amik award ye..harap sudi…

  8. neezareef said,

    August 8, 2009 at 4:55 am

    sian lina..nk wat camne lina semoga e-ein leh survive

  9. aznitaz said,

    August 9, 2009 at 5:34 am

    aduhai..nak wat camana kan xboleh nak elak. kita keje pun utk kesenangan anak kita nnt. igt itu jer..insya Allah tenang skit..

  10. mummyseri said,

    August 10, 2009 at 3:12 am

    salam kak..
    tula mmg sedih la kalo kena out @ kursus ni..lebih2 time bb kite tgh kecik ni..harap eein ok …tp mesti misz sgt kan…

  11. CatlinaFly said,

    August 12, 2009 at 4:20 pm

    kawan2..tq kerana sudi jenguk gak wpun tuan umah tak dok hehehehe..sy hargai sgt2..tuan umah dah balik tapi mood M..byk nak cerita tapi tgh dok pikir mana satu nak start dulu hehehe..rindu lah kat kwn2 semua…insya allah sok lusa sy update k..gembiranya dpt balik umah!!!!!

  12. nba-Nur said,

    August 13, 2009 at 10:08 am

    Salam.. Lama tak dengar khabar Lina & E-ein.. Baru balik dr kursus tentulah penatkan…

    Takpe kami semua menanti cerita2 terkini dari Lina & E-ein.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: