Blogniversary 14 Ogos 2008 – 14 Ogos 2009

Sekejap je dah setahun umur blog aku nih…Kalo korang nak tgk entry pertama aku dan malas nak scroll entry2 lame2 yang menimbun2 tu, klik sini dan sini ye? Tulah detik permulaan aku berkecimpung dlm dunia blog & menjadi seorang blogger tegarrrr!eheh!(cukup tegar ke aku ni?)Aku mula menjadi blogger masa E-ein dlm peyut..masa tu preggie 2 bulan….
Dan juga sejak minggu lepas lagi aku dah tukar background & header, rasa2nye lepas setahun, pastu dekat2 bulan puasa ni, teringin la pulak nak cat umah sempena hari rayeee….hehehehe…seronok berblog ni, terutama bila dpt ramai kwn2 seangkatan :)….dari pelbagai bidang lak tu dan apa yang penting (kerjasama!Wonderpets wonderpets!opps!)….dpt berkongsi cerita,hobi & pengalaman terutama bg aku yg baru menjadi ibu ni(majulah kaum ibu untuk negara!)…syok dpt saling berkenalan & berkawan tak kisahlah mom blogger ke,photoblogger ke dll…

Header & background lama dlm kenangan:
Muka aku je terpampang, rasenye sejak jadi mama ni dah
tak sesuwei hehehehehe….header lama ni sentuhan Cg Fly, aku suka sgt header ni sebenarnya…

Sempena Bulan Kemerdekaan Negara..mari kibarkan Jalur Gemilang!MERDEKA!!

16 Comments

  1. CikMin said,

    August 14, 2009 at 2:50 am

    hepi 1st enibesri blog ye..moga diteruskan usaha tuan blog ni menghapdet tuk tatapan teman2 nya..

  2. karipapsayur said,

    August 14, 2009 at 3:12 am

    wah, happy birthday utk blog you!!

  3. Tukang cerita said,

    August 14, 2009 at 3:14 am

    hepi blogniversary…
    akak pun baghu rai…
    tapi, tak sempat wat n3..
    🙂

  4. ☆ lieya latif ☆ said,

    August 14, 2009 at 3:21 am

    hepi anivesari….hik hik hik…dah setahun kan…..cantik lah header nie…..sweet sangat!!

  5. mama tisya said,

    August 14, 2009 at 3:24 am

    happy 1st anniversary blog "our bundle of joy" …smoga bisnes lg masyukkkkkk….amin

  6. Nadea_LaLaLa said,

    August 14, 2009 at 12:34 pm

    happy 1st annivesary!

    kak klo free datang blog untuk vote what baby im having ok!

    just guest it..

  7. miemiey said,

    August 14, 2009 at 1:05 pm

    happy blogniversary…daa setahun upenya..ite lambat lagi..huhu…

  8. mummyseri said,

    August 14, 2009 at 10:22 pm

    hepi birthaniversary kak ..
    tahniah..tahniah..
    moge ceria selalu..:)

  9. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:13 am

    cik min: macih cik min..cayang cik min!

  10. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:13 am

    mommy QZ: muchas gracias hahaha🙂 tq..

  11. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:14 am

    kak nurul tc:macih kak, same2lah kite berblogniversary…

  12. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:15 am

    lieya latiff:tq..header ni mmg dah wujud kat cutest blog in the block , sy edit sket2 je..

  13. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:16 am

    mama tisya: thanks !aminnn!

  14. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:16 am

    nadea: tq nadea, nanti akak g blog awk!

  15. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:17 am

    mimiey: terima kasih …:)

  16. CatlinaFly said,

    August 15, 2009 at 12:17 am

    mummy seri: tq seri….tulah pejam celik2 dah setahun..kejap je..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: