Bath time aka happy time!

Cg Fly sekolah hari ni..so tinggal lah aku dgn E-ein jek kat umah…sekarang ni dia tgh tido lepas mandi kul 9pg tadi…aku nak spend masa betul2 dgn E-ein today, petang ni nak balik Bdr Tenggara & antar E-ein sekali ke umah mak Cg Fly sbb aku bakal g Jerantut utk berkursus 4 hari start Isnin ni..wuaa..kursus lagik!!!Baru je balik dari BTN ari tu wehhh….adoi berpisah lagi……😦

Sebelum Mandi aka E-ein masyam!

aku sibuk amik gambar dia, dia sibuk tarik tali kamera
suke sgt bulatkan mata yang dah bolat!geram aku weh!

Lepas Mandi aka E-ein dah wangi!

ustazah E-ein?
buat2 muke sweet ya adik manis?
dia mula rimas, nak buang tuala tu…”mama ni E-ein nak pakai bajulah, cejuk!”
pose once more for mama ye E-ein cayangg…

14 Comments

  1. CuppyCakeMommy said,

    August 15, 2009 at 5:44 am

    tomeinya ustazah kita ni..catlina,saya ada email u mintak quotation pasal storybook tu..nanti reply ye

  2. TiNiE said,

    August 15, 2009 at 6:13 am

    oooh! comelnyer bb ni. mmg bolat bolat..muka mata semua pun bolat bolat…

  3. MeL said,

    August 15, 2009 at 7:26 am

    e-ein comel..geramnye auntie tau! nk geget sket pipi tu ;P hehe..

  4. CuppyCakeMommy said,

    August 15, 2009 at 8:19 am

    dah send balik dah..from my email ysalli@yahoo.com

  5. Ejump said,

    August 15, 2009 at 9:37 am

    ehehe…comey sgt!!!

  6. tchersally said,

    August 15, 2009 at 10:21 am

    tomey je pipi dia tuuu..

  7. miemiey said,

    August 15, 2009 at 11:23 am

    aduiii..lawanya e-ein..boley tak nk buat menantu ni..hehehe..terkesima kejap tgk tomel budk tecik mata bulat ni…pict. bertuala ckup menarik sekali.. kenapa maknye selalu kursus ye…

  8. Izariza said,

    August 15, 2009 at 12:52 pm

    salam ziarah lina,

    wahhh comel bangat sih baby E-ein!! Berapa bulan tu? geram tengok pipi bulat dia .. peluk cium saya utk E-ein ye🙂

  9. aleh said,

    August 15, 2009 at 1:12 pm

    E-ein comel…kesian dia nak kena tinggal lagi…uuuuwaaa…mama dia yg nagis.

  10. zaliana said,

    August 15, 2009 at 1:38 pm

    eiiiiiiiiii..geramnya!! bak sini aunty culik sehari dua!! ehehehee

  11. ashley said,

    August 16, 2009 at 12:45 am

    kelakor betui la budai ein ni..
    eh posing psoing tu pakai diaper dah ke belum???
    ha ha ha..
    sat lagi HUJAN TURUN…
    angkat jemurannnnn..

  12. Mama-Danish & Sarah said,

    August 16, 2009 at 3:21 am

    suka tgk pic. e-ein ngan tuala kat kepala tu…cute sungguhh..

    sian e-ein nak kena tinggal ngan mama lagi ya..

  13. mummy_ayu said,

    August 17, 2009 at 2:43 am

    alahai tomeinya..nak gigit sikit….sian dia kena tinggal lagi…

  14. M@L@ said,

    August 20, 2009 at 12:49 am

    ala comei nyer cantek gambo awak snap…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: