" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"


Bismillah…
Dateline 31 ogos..sempat lagi join neh..πŸ™‚

Terima kasih kepada Mommy Zara for organizing this contest!

Info Contest:

Ada dua kategori, Prince & Princess…setiap kategori ada 3 hadiah, so jumlahnya 6 hadiah…

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara (dah!)
2. sila add banner di atas pada sidebar..(siap!)
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..(finish!)
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri (dah buat!)
5 sila nyatakan bila gambar diambil.(done!)
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k…(pas siap entry nih nak g link kat komen Mommy Zara)

*A.L.E.R.T*
semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur….
newborn ————————> 3 thn
for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

Jadi, inilah gambar yang aku antar utk contest ni…

Gambar 1


Nama anak :
Nur Dayana Insyirah binti Zulkeflai

Umur:
5 bulan (DOB 18 Mac 2009)

Gambar ni diambil 2 minggu lepas (15 Ogos), masa tu hari Sabtu aku baru lepas mandikan E-ein dan tercetus idea nak ambil gambar E-ein with towel lepas mandi .E-ein pulak sejak pandai meniarap ni, pantang letak je, meniarap, terkial2 gak aku nak pakaikan diapers & baju dia hehehe…

Gambar 2: E-ein dan mama
Gambar ni pulak diambil bulan lepas, sebelum balik kampung, aku try baby carrier ni, sebelum ni dah penah try masa umurnya 3 bulan tapi E-ein tak suka dan menangis.Alhamdulillah, bila dicuba kali ni, E-ein ok & happy je..muke dia nampak serius je sebab masa tu dah pukul 10 pagi, matahari dah mula terikπŸ™‚..aku suke sgt baby carrier/baby wearing ni sebab mengingatkan aku time pregnant kan E-ein …rasa mcm dia dlm perut semula hihihi..

To Mommy Zara, sila semak ye, sy qualify tak untuk ” BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST -Looking for Beautiful Prince and Princess”…

Terima kasihπŸ™‚

16 Comments

  1. mamaEsya said,

    August 26, 2009 at 2:34 am

    hai, salam kenal gak….good luck, ye

  2. Gieyana said,

    August 26, 2009 at 2:38 am

    Good luck yer Cat…wahh dh slim yer skrg..cung2..

  3. dZana said,

    August 26, 2009 at 2:46 am

    smga menang contes..cute girl n mama.. ank akk syamira suka pic e-ein yg lepas mandi yg seksi tuh.. siap letak dlm blog die lagi..

  4. Hanz said,

    August 26, 2009 at 3:19 am

    Comelnyer..good luck!

  5. mummyseri said,

    August 26, 2009 at 3:50 am

    salam ramadan..
    good luck eein..c hannah pon nak join jugek tp post n3 lagπŸ™‚..

  6. Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said,

    August 26, 2009 at 4:20 am

    alahaiii comey nyeeeee

  7. CatlinaFly said,

    August 26, 2009 at 4:41 am

    mama esya:πŸ™‚ thanks for kunjungan balas & ur wish..

  8. CatlinaFly said,

    August 26, 2009 at 4:42 am

    gieyana: hahaha cung ke?adei..rasa cam kurus sgt laa…kene tiup angin pun goyang..:) nak gemukkan bdn tapi skrg bulan posa heheh..tgu raya la..mkn byk2 kuheh..

  9. CatlinaFly said,

    August 26, 2009 at 4:43 am

    kak zana: tengkiu..nanti sy g jengah blog syamira lahπŸ™‚

  10. CatlinaFly said,

    August 26, 2009 at 4:43 am

    hanz: macih hanz..

  11. CatlinaFly said,

    August 26, 2009 at 4:43 am

    mummy seri: salam ramadhan jugeee..jom join ramai2 jom! sempat lagi dateline dia ujung bulan ni..

  12. CatlinaFly said,

    August 26, 2009 at 4:47 am

    mommy stephaneni:sy baru lepas g blog u..nak tinggalkan komen tapi tak leh la pulak..(restricted to team members)

    anyway..salam kunjungan balas!πŸ™‚ tq for coming to my humble home ni..

  13. azzamoro said,

    August 26, 2009 at 5:27 am

    good luck. i doakan u ade rezeki menang..:)

  14. mummy_ayu said,

    August 26, 2009 at 6:02 am

    alahai e-ein..makin bulat pipi nya..geram mummy ayu tengok…anyway good luck ye contest nie. macam nak join gak..cari gambar jab..!all the best!

  15. Baby Afham said,

    August 26, 2009 at 12:01 pm

    Salam aunty catlina and e-ein! Afham pun join gak contest ni. First time nak masuk contest. See U!

  16. aisyahumaira said,

    August 28, 2009 at 1:12 am

    slm kenal..

    eheh..same bday ngan aunty la..tahun je lain2..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: