Hadiah di bulan Ramadhan..

Jumaat lepas, hadiah yang adik aza menang contest si comel cilik Stylobubble sampai, sepasang telekung sembahyang bersulam yg comel (err..Qis, yang org dewasa punye ade tak hehehe..)…

Tak silap aku, contest tu bulan Julai..hadiah baru sampi coz aku lupe nak email address dgn owner Stylobubble, mummy Qis….mujur mummy Qis tak kasik org lain hadiahnye ngeh ngeh…TQ ye dear….kebetulan..mak pulak bgtau,mmg Aza tgh mintak nak belikan telekung sembahyang…adik kena lah rajin2 solat ye..dah ade telekung lawa…

ItalicSebelum solat maghrib, sempat lagi posing..

Dan juga mummy Qis poskan sekali CD yang aku beli dgn dia…esoknye pas dah basuh, barulah leh pakaikan kat E-ein …lembut sgt insert CD ni tau…insya Allah, next time aku beli lagi…

Kepada kawan2, selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke-52 dari kami sekeluarga…MERDEKA! 🙂Saje2 aku nak letak gmbr geng kamceng dua orang nih..hehe..

10 Comments

  1. leadleedeea said,

    August 30, 2009 at 3:44 pm

    comel nye dayana pakai telekung…hehehe~! da la telekung kaler pink..seswai~! heeeeee mmg comey lah~!

  2. CatlinaFly said,

    August 30, 2009 at 3:55 pm

    err…yang pakai telekung tu adik ipar sy…adik aza…aza tu makcik e-ein/dayana tuh😉

  3. cintaKusayangMu said,

    August 30, 2009 at 4:32 pm

    wah….comela aza pakai telekung tu..sgt sesuai ngn dia…
    takut gak terkecik bila aza pakai…puas tnye kt abg kedai tu utk umur dlm sekolah rendah size yg mane…

    catlina…e ein nye CD tu kena kecikn size dia…yg awk pkikn tu size L…naikn button tu ke ats..adjust tgk peha dia muat ke x…

  4. izan ishak said,

    August 30, 2009 at 10:26 pm

    lawalah telekung tu…
    izan pun cadang nak cari telekung yg lawa2 cam tu..

    e-ein kalu ambik gmbar sokmo bulat mata dia..geramnyeee

  5. HalfBlood Princess said,

    August 30, 2009 at 10:40 pm

    geramnye mata e-ein…nway so nice the telekung…mmg hadiah sesuai di bln ramadhan!;) rajin2 smyg ok adik Aza…:)

    P.S Cat thnx for the info, nti insya Allah i email u k.:)

  6. ¥ α Ŋ α Đ z µ £ said,

    August 30, 2009 at 11:13 pm

    bam3x nye ein..
    pakai cd..

  7. Fiza Nordin said,

    August 31, 2009 at 12:17 am

    alahai cumeynye aza…lg cumey biler senyum & posing ngan telekung dia tuh…moga jadi anak yg soleh ye makcu aza…

    bolat tul mate e-ein…makin montel semangat…rambut depan tu dah panjang nak mencucuk mate…mcm abang mierza…😀

  8. kak ina kl said,

    August 31, 2009 at 1:07 am

    salam dan selamat hari merdeka…

    baca kat blog kakak kamu…harijadi kamu hari ni ye…

    happy birthday to you 3x…semuga di limpahkan rezeki dan berbahagia bersama suami dan e-ein…

  9. CatlinaFly said,

    August 31, 2009 at 2:54 am

    qis: dah abis naikkan button CD tu…takut ketat sgt la pulak…:)

  10. CatlinaFly said,

    August 31, 2009 at 2:55 am

    izan ishak: hehehe ape lagi, cepat order dgn stylobubble.blogspot.com (hahaha qis, promote nih!)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: