Saya sudah mendaftar…anda bagaimana?

Bukan daftar pilihanraya tau…daftar Blog Directory kat MomBloggersPlanet.Tgk ler..mommy blogger kat Johor baru 9 orang jek!Mane pegi mommy blogger2 dari Johor ni, aku rasa mcm ramai jek……jom ler daftar kat sini dan menambahkan kenalan!Cara – cara dia ada kat link gmbr kat bawah ni..

Dan juga diucapkan tahniah kepada para pemenang Mom Bloggers Planet Cutest Baby Photo With Toys August 09..huhuhu belum ade rejeki E-ein ler gamaknye..kena cuba lagi nih..nak tgk para pemenangnya, klik sini…(dan juga aku nak promosi…jom join contest Anakku Merdeka, ade sedikit perubahan syarat coz ada yang rasa syaratnye berat sgt, aku dah simplify syarat2nye…jemput singgah ye..dateline pada 16 September nanti…)

6 Comments

  1. Diamilikku said,

    September 2, 2009 at 4:37 am

    nak join contest cat tu..tunggu yeeee

  2. cintaKusayangMu said,

    September 2, 2009 at 9:02 am

    ala…nk join tp xsmpt nk amik gmbr darwishes ngn semangat patriotiknye tu…huhuuh

  3. CatlinaFly said,

    September 2, 2009 at 12:47 pm

    suhana: takpe…i'm not going anywhere, asalkan jgn lewat dari 16 hb😉

  4. CatlinaFly said,

    September 2, 2009 at 12:48 pm

    qis; ha ah la..qis lmbt lagi nak balik mesia kan..ape kata soh sedara mara amikkan gmbr, email kan kat qis..(just an idea..:) )

  5. neezareef said,

    September 3, 2009 at 4:50 am

    sy dah daftar kt situ cuma x aktif je

  6. CatlinaFly said,

    September 3, 2009 at 9:25 am

    neeza: sameler ..aktif time ada contest je hahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: