Ralit

Syyy…tgk nih..ralit betul dak E-ein nih…

Dia tgh tengok…









Tom & Jerry..😉
kdg2 tu dia leh gelak sorang2 bila
tgk kartun nih,
paling dia suka, Mickey Mouse,Upin Ipin & Pocoyo
Hmmm..ape lah yang dia fikir bila tgk kartun ni ye?
Macam2 Aznil & Tomtom Bak pun E-ein boleh layannnnn…

25 Comments

  1. su said,

    September 6, 2009 at 11:44 pm

    comeynyer!!! kalo dekat nak kiz2 E-ein! wangikan bau baby ni..huhu..

  2. ashley said,

    September 7, 2009 at 12:18 am

    nanti ketagih lak si comei tu..

  3. mummyseri said,

    September 7, 2009 at 2:10 am

    huhu x lama lg hannah pon mcm tu…punyela khusuk eein ek🙂

  4. zura@iwan said,

    September 7, 2009 at 2:46 am

    ralit tul dia ye tgk tom & jerry…ekkee

  5. IZAN said,

    September 7, 2009 at 5:08 am

    Salam Lina,
    Budak-budak sekarang ni memang makin cerdik.. kecik-kecik pun tau tengok TV!

    ps:
    Izan orang Kota Tinggi la Lina. Hari tu otw balik kota singgah Kluang sebab nak gi Giant beli barang nak dapatkan setemm point hehehehe..
    Contest memang nak masuk Insya-Allah… dah letak banner tu kira reminder utk diri sendiri la tu.. cuma tunggu masa yang sesuai nak create entry.. hehehehehehe

  6. mummy_ayu said,

    September 7, 2009 at 6:10 am

    pandainya e-ein layan kartun..ian dulu tecik pun suka tgk kartun, but iris..bapak kartun pun dia tak mau..kenkadang je layan, tu pun kejab kejab.nak berpeluk aje…manja lebih.

  7. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 6:16 am

    tice su : ha ah..suke cium baby sbb bau masyam dia pon wangi kat idung kite🙂

  8. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 6:18 am

    kak ashley: kdg2 husband bukak tom & jerry kat youtube pon dia leh ralit smpi nak tertido🙂 dia suke tgk kaler2 terang kat kartun tu kot kak..

  9. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 6:18 am

    seri: ha ah tak lame lagi hannah jadik geng e-ein hehehe

  10. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 6:19 am

    zura@iwan;🙂 sambil mengiring pon leh layan tu..bukan time meniarap je..kekdang dia dah penat meniarap, dia mengiring, kepala hala ke tv jugeee..

  11. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 6:19 am

    izan: lah..org kota?raya nanti sy biasanye g raya kat lok heng, kat air tawar umah sedara mara suami..tapi raya ketiga ke atas la..raya pertama kat kelantan🙂

  12. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 6:25 am

    mummy ayu: iris tak suke kartun?takpelah tak berebut dgn abg ian dia hehehe

  13. Abiey69 said,

    September 7, 2009 at 8:27 am

    budak2 memang minat ngan tv tuh.. mungkin colournya dan sbgnya… tapi jngan amalkan nanti matanya bertambah 2 ( pakai cermin mata )

  14. miemiey said,

    September 7, 2009 at 8:59 am

    eh..eh..pandainya dak tecik ni tgk tvvv..ni dpt melatih pendengaran dan penglihatannya…

  15. Nadea_LaLaLa said,

    September 7, 2009 at 9:57 am

    wah sudah pandai menonton TV!!!

    Leka lah tuh….

    Still maintain cute gitu..

  16. Nadea_LaLaLa said,

    September 7, 2009 at 11:48 am

    Akk nak tnya ni..

    mase preggy akk de buat scan 3d ke 4d ehk?

    nak tau harga dia berapa dan kat mana???

    tq//

  17. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 2:10 pm

    abiey: dok lah abiey.bukey sokmo pun..sekali sekala jah🙂 wat hiburan dak tecit tu..

  18. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 2:11 pm

    miemiey:🙂 heheh ye kot..dia suke nengok kaler2 bright & colourful kat tv tu…kdg2 nyengih sorg2 agaknye dia ingat kartun tu agah dia

  19. CatlinaFly said,

    September 7, 2009 at 2:12 pm

    nadea: akak wat 3D kat kluang ni je..spital swasta..RM50..

  20. U-jin said,

    September 8, 2009 at 2:47 am

    mcm faham jer e-in tu…hehe….mesti terlopong mulutnye

  21. Farah said,

    September 8, 2009 at 6:54 am

    hahah comel je..mama afif pon suka tgk pocoyo!

  22. dZana said,

    September 8, 2009 at 1:08 pm

    baby tembam buat ape tuh.. amboi smpai leka tgok tv.. bila nak tgok tv kt rmh auntie nih..

  23. CatlinaFly said,

    September 8, 2009 at 1:16 pm

    ujin: ha ah mmg terlopong pun pastu mulut kumat kamit sekali eheh..

  24. CatlinaFly said,

    September 8, 2009 at 1:17 pm

    farah: mama e-ein pon layan gak pocoyo sekalisekala hehehe

  25. CatlinaFly said,

    September 8, 2009 at 1:17 pm

    kak zana: hmm..tulah asyik takde rrejeki nak g umah akak..raya ni insya allah..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: