Intai-intai

Punyalah aku enjut buaian E-ein sambil tgk tv malam tadi, ingatkan dah tido…(tanda – tanda e-ein nak tido ialah gosok2 mata dgn cukup ganas sekali , aku pun ngeri tgk , sbb tu E-ein masih pakai mittens bila time nak tido..)…bila aku toleh, elok je dia dah meniarap dlm buai!

info: minggu ni,buaian guna kain pelekat Cg Fly sbb kain buai E-ein yang jaring2 yang cap Anakku tu tertinggal kat umah mak mertuaku…

Mengintai dari tirai (kamar) kain pelekat abah hehehe

Suke sengih..

Rambut kusut masai hehehe

13 Comments

  1. karipapsayur said,

    September 17, 2009 at 12:04 am

    hahhaha. sebab tu da bahaya letak anak atas katil kan!

  2. rose said,

    September 17, 2009 at 12:30 am

    ala tomeinya..geramm tgk..

    kita tk ajar lagi rafiq tido buai..
    ingat nak ajar gak sbb tido lebih lama kan…

    tp duk pikir2..kang pengasuh dia kene sediakan space utk letak besi buaian lak..adui..pening2..

  3. Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said,

    September 17, 2009 at 1:00 am

    tu beria2 mengintai nak latih js spy ke?

  4. ~ujicham~ said,

    September 17, 2009 at 4:51 am

    lama tak tgk e-ein.. makin comey skrg. selamat hari raya.

  5. Nadea_LaLaLa said,

    September 17, 2009 at 9:15 am

    Pipi dia semangat lol.

  6. Fely said,

    September 20, 2009 at 9:34 pm

    Alamak! Comelnya. My kids dua orang tak pernah tidur dalam buaian sebab tak dpt nak cari kat UK. Balik Malaysia nanti nak bagi cuba pulak, mesti suka.

  7. CatlinaFly said,

    September 25, 2009 at 6:35 am

    hehe kalo atas katil samada kami apit dia atau letak bantal keliling hehehe

  8. CatlinaFly said,

    September 25, 2009 at 6:35 am

    rose: kalau tak terpaksa cam sy tak yah la guna buai..e-ein ade masalah nak tido susah dulu…skrg dia dah ok..& sy terpaksa beli 2 buai lak tu..1 kat umah sy,satu kat umah pengasuh…

  9. CatlinaFly said,

    September 25, 2009 at 6:36 am

    mama miya: hehe spy cilik

  10. CatlinaFly said,

    September 25, 2009 at 6:37 am

    ujicham: selamat hr raya…maaf zahir dan batin..

  11. CatlinaFly said,

    September 25, 2009 at 6:38 am

    nadea: can't wait nak tgk bb nadea lak..

  12. CatlinaFly said,

    September 25, 2009 at 6:39 am

    fely: hehehe comel mmg comel (hehehe puji anak snddiri takpe kan..)tapi better jgn biasakan nanti kena usung buai ke hulu ke hilir cam sy hihihi..buai dia dah lepas ke kelantan dah tu..bwk balik kg..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: