Persiapan raya E-ein…

Dua pasang baju & legging, aku n Cg Fly beli..

Hadiah dari auntie E-ein, Yan, adik Cg Fly(saje aku mix n match dgn legging)

3 pasang , hadiah dari Ultramama dan Ultrayah(gmbr lum ade sbb lum dapat lagi hehehe)

Kasut Baby Kiko, hadiah dari Ultramama dan kasut Tollyjoy, aku beli…

Hmm..cukup la tu kot….utamakan anak punya dulu, mama punya lambatpun tak pe….(baju raya aku punye beli yg dah siap, baru beli semalam hehehe,last minit shopping!)

& last addition, petang tadi opis mate, kak Wan bagi ni…ada jugak baju kurung utk E-Ein🙂..alhamdulillah,,,

7 Comments

  1. Tukang cerita said,

    September 17, 2009 at 2:07 pm

    Banyaknya baju raya e~ein…
    biasalah tu, bila dh ada anak ni… mesti lebihkan pada anak2 berbanding diri sdiri…

    salam aidilfitri dik… cgu fly n e~ein….

  2. Nadea_LaLaLa said,

    September 17, 2009 at 2:32 pm

    cute gak//

  3. dilaOHdila said,

    September 17, 2009 at 3:48 pm

    salam doc cat;-)
    dilla ingin ucapkan selamat menyambut syawal…
    Mohon maaf zahir dan batin

    ** shunteknya baju eein
    seronokkan kalau tgok baby gurl punya dress ni
    mahu rambang mata dibuatnya

  4. mummy_ayu said,

    September 18, 2009 at 12:09 am

    alahai comel nya baju kurung e-ein…baju yang lain pun comel gak. yang baju anakku warna coklat tu sama macam iris punya. pakai untuk b'day ian hari tu.comel sangat kan. still pakai suar dia.

  5. rose said,

    September 18, 2009 at 12:21 am

    cutenya..
    baju baby girl mmg cantik2..comel2..geramm je

    kita ni anak lelaki..bapak mahei baju.ehehh..sabor jela kan..nak wat camno..utk hero tercinta…

    selamat ari raya cat..maaf zahir batin..:-)

  6. karipapsayur said,

    September 18, 2009 at 9:19 pm

    hahahhaa. best2! siap ada baju kurung!

    and i cannot resist my self drp membeli baju melayu untuk QZ kat kamdar. balik umah, abes lengan kena potong, pjg kaki pun kena alter juga!

  7. nba-Nur said,

    September 23, 2009 at 2:40 pm

    Salam.. Selamat Hari Raya Lina.. Wahhh raya sakan E-ein tahun ni.. Cantik2 baju tu..😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: