Outstation (Oktober)

Pukul 12 tghari nanti aku akan bertolak ke Port Dickson & menginap di Glory Beach Resort.Will be there for 3 days..Ahad petang baru balik. Aku menghadiri Seminar Kecemerlangan Kerjaya kat sana….will miss all kawan2 blogger here!(malam tadi dah hantar E-ein ke rumah MIL….cian dia, bila nmpk aku pakai tudung, dia nangis nak ikut..)

7 Comments

  1. cintaKusayangMu said,

    October 9, 2009 at 4:38 am

    ala..nk g outstation ke..ksian e ein kena tgl lg….huhuhuhuh..xpe..nnt leh jmpa lg lps 3 ari ye…

  2. HalfBlood Princess said,

    October 9, 2009 at 5:40 am

    KecianE-ein dia dh tau la mama dia nk gi jln tu…:D sama la ngan iris, mcm tu la jgk..pntg tgk kte pki tudung…dia dh nanges dlu..hehe..

    Tahniah mng MOBS tu.:)

  3. karipapsayur said,

    October 9, 2009 at 7:00 am

    yelah.. our babies da cerdik. tahu pakai tudung je sbb kita nk berjalan

  4. denaihati said,

    October 10, 2009 at 9:27 am

    Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my (keywords "Weblog popular 1Malaysia) kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

  5. IMCurtain said,

    October 10, 2009 at 10:06 am

    Salam sejahtera,

    Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

  6. catz_mafia said,

    October 10, 2009 at 1:43 pm

    Catlina,
    Sabarlah.. nama pun kerja kan..

  7. adianiez AIDA said,

    October 12, 2009 at 2:27 am

    aduh, tak sabar nak ke glory b.r. awal muharam nanti – family day.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: