My Mini -Me aka Calling all mombloggers!


Bestnya dapat Mini-Me percuma dari Jiji of TripleColourLife. Kalau korang nak jugak, untuk info , klik je kat sini k…MomBloggersPlanet atau Nominate MBP & Get Free Mini Me!

Ini pulak antara Mini-Me hasil design Jiji.Comel kan?

Anda cuma perlu ke blog MBP dan nominate MomBloggersPlanet sebagai Weblog Popular 1Malaysia….so, calling all mombloggers..tak silap aku keahlian MBP ada 800 org lebih….tapi yang calonkan MBP baru 16 pencalonan (last update pencalonan kat MBP mggu lepas)..Untuk layak, peserta Weblog Popular 1Malaysia perlukan at least 100 pencalonan….mana pegi semua mommy2 bloggers ni ye? Ahlinya ramai tapi sikit je pencalonannya…kalau korang mencalonkan MBP, akan datang MBP akan ade banyak lagi program best2 untuk korang selain contest yang korang selalu join kat MBP…(aku tgk bila contest kemain ramai…smpi 100 lebih penyertaan tu..ape kata korang yg masuk contest sume ni, calonkan MBP..leh dapat 500 reward points lagi..)

Kalau tak tau mcmane nak buat atau malas nak buat, copy paste je contoh pencalonan aku punya kat sini: Pencalonan Weblog Popular 1Malaysia

Lain-lain link berkaitan:

Nominate MBP 1
Nominate MBP 2
Nominate MBP 3

4 Comments

  1. Little Mama said,

    October 12, 2009 at 8:24 am

    catlina, thanks dear! kaw-kaw punya promisi nih..he..he

  2. CatlinaFly said,

    October 12, 2009 at 8:43 am

    tulah little mama..masuk contest ramai..nak calonkan sket punye susah…tgklah bpe kerat je yg calonkan MBP…kena lah give & take kan..

  3. iEfa said,

    October 13, 2009 at 4:37 am

    bleh ker men copy2 paste ni…klo bleh me copy urs…:D klo bleh t inform kt ma shoutbox eh…agak busy benarnyer ni…hukuhj

  4. CatlinaFly said,

    October 13, 2009 at 9:11 am

    ieyfa: boleh🙂 sila2..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: