Aku sayang dia…

Seronok tengok baby tido…bukan tengok E-ein tido je, anak sape2 pun yg tgh tido aku suka tengok…rasa tenang je tengok wajah mulus yang nyenyak tido…satu terapi minda!🙂 ilang penat lelah seharian bila tgk muka anak…

Hmm…tak sanggup rasanye nak berjauhan lama-lama…next week aku gi kursus lagi…10 hari tu…wuaaa….inilah cabaran ibu-ibu yang berkerjaya.Rasa nak jadi surirumah sepenuh masa jek!heh..namun aku akur dengan panggilan tugas…sedih dan rindu itu ada, tapi itulah pemanis kasih sayang antara ibu dan anak (dan juga abahnye..ehem ehem..hihihihi..)

29 Comments

  1. Diamilikku said,

    October 13, 2009 at 2:20 pm

    kan…tenang rasa tgk baby tido…hehehehhe…kadang2 syahdu je….

  2. CikMin said,

    October 13, 2009 at 2:46 pm

    alalalala…chumeinyer e-ein titun…rasa nak geget…buleh cat?

  3. mummy_ayu said,

    October 13, 2009 at 3:01 pm

    emmm..samala kita pun..rasa macam tak percaya pun ada kan? macam tak caya dah jadi IBU…

  4. dZana said,

    October 13, 2009 at 3:04 pm

    rasa nak terbang jer tgok e-ein.. muaaahhhhhh.. sayangg..

  5. dZana said,

    October 13, 2009 at 3:04 pm

    bila pi kursus tuh..

  6. kakchik said,

    October 13, 2009 at 3:29 pm

    comel… itulah nikmat yang Allah kurniakan kepada ibu-ibu. membina jiwa penyayang hanya dengan melihat anak tidur.

    bertuah! nikmat yang wajib disyukuri.

  7. Gieyana said,

    October 13, 2009 at 4:05 pm

    comeyyy jer dier tido..:D

  8. rose said,

    October 14, 2009 at 2:19 am

    soo sweet..:-)

    betul tu..rasa setiap masa nak tatap muka dia, main2 ngan dia..rasa tak puas kan..

    10 hari? OMG..lamenyer..huhuhuhu

  9. neezareef said,

    October 14, 2009 at 2:19 am

    lamanye kursus lina..tp xpe lah utk kerjaya kita jugak..kena brkorban la e-ein ya

  10. ~~@lyci@~~ said,

    October 14, 2009 at 2:36 am

    rindu kat e-ein ke kat abahnya yg lebih hehe..

    alah, sian e-ein kena tinggal lg..

  11. Mama-Danish & Sarah said,

    October 14, 2009 at 4:28 am

    saat yg paling tenang dah begitu syahdu kan…

    cium pun rasa tak puas jer…

  12. ~PakKaramu~ said,

    October 14, 2009 at 5:18 am

    Salam ziarah dari Pak Karamu

  13. Mak Su said,

    October 14, 2009 at 8:03 am

    saya fahammm….🙂

    eh! salam ziarah🙂

  14. DrSam said,

    October 14, 2009 at 1:38 pm

    anak memang penenang jiwa. Lepas ni (10 hari) cikgu Fly sorang-sorang lah kena jaga si E-ein yang comel tu ye …

  15. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:51 pm

    suhana: betul betul betul🙂

  16. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:53 pm

    cik min: jom same2 geget hehehehe

  17. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:53 pm

    mummy ayu: betul..kadang2 sembang dgn cg fly terkeluar ayat:dah ada anak dah kite ye..heh

  18. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:54 pm

    kak dzana: mari ku bawa mu terbang ,i believe i can fly eceh!hihihihi

  19. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:54 pm

    kak dzana: 20hb huhuhu..

  20. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:55 pm

    kak chik: alhamdulillah🙂 indah kurniaan Ilahi..amin..

  21. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:55 pm

    gie:🙂 tq..

  22. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:56 pm

    rsoe: tu lah rose, nak wat camne..panggilan tugas…wuaaa…

  23. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:57 pm

    neezareef:saat2 mcm nilah rasa nak duk umah jek tak nak keje huhuhuhu

  24. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:57 pm

    @lyci@ : hehehehehe…

  25. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:58 pm

    mama danish & sarahhmm..betul tu..penyet gak pipi e-ein asyik kena ciom heh

  26. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:58 pm

    pak karamu: salam ziarah pak🙂

  27. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:59 pm

    mak su: salam kenal..jemput singgah selalu ye🙂

  28. CatlinaFly said,

    October 14, 2009 at 1:59 pm

    dr sam: hehehe tak ler dr, antar ke rumah mak mertua…nenek e-ein jaga…

  29. Mak Su said,

    October 15, 2009 at 1:18 am

    tima kasih ya CatlinaFly, sudi folo ceritakosong🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: