Projek hehehehe..

Yep..weekend lepas aku baru je gi cuci gambar-gambar E-ein dari umur sehari ke yang terkini 7 bulan…total aku cuci gambar= 180 keping!Itu pun banyak lagi gambar-gambar yang masih belum dicuci. Hehehehe..tengok album kat atas ni, tebal giler, boleh ke nak isi gambar-gambar sampai umur E-ein setahun nih?silap haribulan, 1 tahun, 1 album for E-ein!oppps…ni album kedua E-ein,sebelum ni E-ein ada photobook yang mama dia buatkan….

7 Comments

  1. Fiza Nordin said,

    October 19, 2009 at 3:27 pm

    wow mmg banyak sungguh gambo e-ein erh…akak pun banyak gambar tersimpan je dalam memori kad tu…ntah biler2lah nak p cuci…tp gambo masak2 pun same banyak kakakaaa segan lak nak p kedai gambo tu…

  2. CatlinaFly said,

    October 19, 2009 at 3:55 pm

    kak fiza: alah akak, cuci je kak..pas tu gambar2 masakan tu leh wat portfolio bisnes akakšŸ™‚

  3. azzamoro said,

    October 19, 2009 at 4:06 pm

    my son dah 1 thn 3 bulan..dari dulu nak print photo dia tapi tak terprint sampai skang. bile la nak start.. mcm dah beribu jerk pics..hehe

  4. Diamilikku said,

    October 20, 2009 at 1:53 am

    takpe..mama eein tokey kedai gambar..album sure banyak punya..hehehhe

  5. ** Perfect Love ** said,

    October 20, 2009 at 2:19 am

    Waaaa///
    nanti kalau anak dah bertambah.. lagi banyakla foto album kan.. seronok..seronok

  6. Ely Hasrul said,

    October 20, 2009 at 4:45 am

    wahhh dh cuci dah.. abis la kitorg xcuci lagikk 20bulan punye gambo huhuhuuhu.. xpon beso kang tunjuk aje la softcopy kekekekke

  7. cintaKusayangMu said,

    October 20, 2009 at 5:17 am

    byknye gmbr e ein..aunty qis lom sempat nk pilih n edit gmbr n cuci gmbr lg..ntah bila la ader masa nk wat sume tu….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: