Outstation lagik!Ayak!

Autopublished Entry
(aku dah kat hotel time nih!)

Kali ni, aku ke kursus induksi umum pulak selama 9 hari kat KL.Kepada yang tak tau, kursus ni wajib bagi kakitangan kerajaan utk confirm atau sah jawatan…Dah nak masuk 3 tahun aku keje government ni.Kira lambat gak lah g kursus umum ni.Mac baru2 ni dapat gak offer utk pergi tapi masa tu due nak bersalin dah dekat…so terpaksa tolak…

Miss E-ein.Kami hantar e-ein ke umah tok mak Jumaat lepas.Petang semalam, jumpa kejap sebab tok mak ada urusan kat Bandar Kluang dan singgah jap kat umah.Tengok aku je, dia mintak dukung, tak nak dgn org lain dan yang paling manis, E-ein beria2 nak cium pipi aku.Rindu sgt lah tu agaknye.Semua tergelak tgk keletah dia masa tu…sabar ye E-ein( mama pun!)..mama will be back on 29th!

8 Comments

  1. MuMMy 2 Haqq said,

    October 20, 2009 at 12:17 pm

    sy cukup malas kalo kena outstesen..

  2. cintaKusayangMu said,

    October 20, 2009 at 1:12 pm

    la..mama e ein outstation lg..ksiannye…xpela…nnt 29hb leh jumpa e ein lg ye…

  3. Fiza Nordin said,

    October 20, 2009 at 4:06 pm

    uiks lamenye berjauhan…siannye…sabo…sabo…

  4. linahilmin said,

    October 21, 2009 at 2:22 am

    oh oh, e-ein kena tinggal lai ye.. takpe, mama gi keje cari duit utk e-ein jugak kan…
    nway, happy 7mth old e-ein yg comel!!!!

  5. MamaCira said,

    October 21, 2009 at 1:58 pm

    e-in sabar k.. mama keja.. nak beli susu…

  6. ez said,

    October 27, 2009 at 3:34 am

    selamat berkursus..heheh

  7. Mak Su said,

    October 28, 2009 at 2:21 am

    selamat berkursus🙂

  8. rose said,

    October 29, 2009 at 8:48 am

    tuntutan kerja..nak wat camne kan..hehh..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: