Muo?

Alhamdulillah aku sampai ke rumah pukul 8 malam tadi…cadangnya nak cuti esok, nak rehat2…tapi petang tadi masa otw balik sini, tetiba dapat SMS dari boss,

” esok pagi i nak you dgn zana tolong JPV state Johor pilih lembu jantan baka kat Muar.”

haih….baru plan nak cuti dgn my colleague Zana, betul – betul penat lepas berkursus 10 hari terperuk kat hotel (Hotel Putra Jalan Tun Razak KL)…hadeh..sy yg menurut perintah beb!anyway ok jugak sbb dapat kaw tim dengan bos aku, mintak kerja half day je…tengahari lepas Jumaat, leh la balik Bandar Tenggara jenguk dak tecit E-ein tuh…rindunya ya Rabbi!Tengok muke dia mesti ilang penat…

according to my MIL, E-ein dah pandai:

1.jelous you! kalau adik Aza duk dekat my MIL, E-ein cepat2 mengengsot ke my MIL & duduk menempek sekali…tak sabar aku nak tgk mcmane E-ein jeles hehehe…

2.pandai kejar orang(dia dah makin laju mengengsot).E-ein akan kejar sesape je yang lalu sebab dia nak mintak dukung!

3.kalau dengar bunyi gemerincing orang pegang kunci keta atau motor,dia tau maknanya nak gi jalan lah tu!

hmm..10 hari tak jumpa my Suyin (antara nama timangan E-ein)..Suyin ingat ke kat Mama?huhuhuhu…tak suke betul gi outstation!

2 Comments

  1. CikMin said,

    October 29, 2009 at 11:47 pm

    sabo eh cat…nnt kang lepas la rindu tu kat suyin ye…hihihi…kt papa suyin tak windu ke…ahaks..<—ayat otak kuning daaaa….

  2. cintaKusayangMu said,

    October 30, 2009 at 5:53 am

    wah mama e ein dh blk..best la..dpt e ein ajak mama dia g jln (bls dendam lps 10 hari xdpt jln2)…heheh…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: