Bertukar!(lagi!)

Rambang mata ni pilih template yang ngam di mata…nape aku tukar lagi?sebab, aku rasa template putih hijau sebelum ni mcm byk item dlm blog ni jadi tak center terutamanya header…pastu tulisan dalam entry terlampau besar bagak, nampak mcm tak kemas pulak rasanye kat mata aku nih…

Ini pun dalam pembikinan lagi nih..header baru bakal menyusul…Insya Allah…

8 Comments

  1. cintaKusayangMu said,

    November 2, 2009 at 3:46 am

    rajinnye awk tukar2 temploate…qis mls nk tukar sbb nye xreti nk bca html..kang msti byk yg hlg.

  2. rose said,

    November 2, 2009 at 4:08 am

    cat..kita pernah gak nak guna template dari template mama ni..ngah2 godek..dahnak save tu..dia cakap archieve akan hilang..

    archieve mana ek? semua posting ke?
    tu tak jadi tukar template lagi smpai la ni..tukar background je dulu

  3. CatlinaFly said,

    November 2, 2009 at 4:16 am

    qis: ye mmg akan hilang kalau kita tak save qis..sebelum tukar sy akan save widget2 penting dulu baru paste html baru…pastu paste balik widget kite punye tu..dulu pun terkial2 gak..bila dah baca direction kat template mama tu, boleh lah buat sikit2…

  4. CatlinaFly said,

    November 2, 2009 at 4:18 am

    rose: archive tu maknaye widget2 kat tepi tu rose, kalau tak save widget2 tu, nanti hilang…kalau kita godek2 kat html tu, kod widget bermula dgn …"b:id"… kalau tak silap lah…

  5. rose said,

    November 2, 2009 at 4:52 am

    ooo..ingatkan posting..
    ok2..thanx cat..:-)

  6. karipapsayur said,

    November 2, 2009 at 6:56 am

    kalau blog list kita da ramai sangat org, naiya la kalo nak buat semula kan! susah plk nak track one by one sbb x semestinya blog list kita adalah dr web yg kita follow. Help me doctor PC! heh heh

  7. CatlinaFly said,

    November 2, 2009 at 7:04 am

    rose: selamat mencuba ye?

  8. CatlinaFly said,

    November 2, 2009 at 7:05 am

    qastalani: ade gak widget yg ilang ni yang…lilypie, MBP logo,slide show awards..tapi tak byk ler,sume nye benda yg buleh dibuat semula..:) nanti i kasi tutorial page kat u k..nak buat tuto kat blog, malassss hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: