Suke!Suke!

Alhamdulillah….dengan ini sy mengumumkan, KedaiGambarKami dah berwajah baru…..wajah baru ni ada 3 rotating banners…so tiap kali kita refresh atau g ke menu2 kat situ, banner tu akan bertukar…Semua banner ni aku buat sendiri & background belakang aku pilih setelah menerai bermacam2 background dgn bantuan dari member blogger Kui. Kawan2 yang nak tukar layout blog keh la g lawat Kui.

**psssttt..Our Bundle of Joy pun ada 3 rotating banners!!ngeeeeee!besh2!

Banner 1

Banner 2

Banner 3

17 Comments

  1. kakchik said,

    November 7, 2009 at 7:38 am

    menarik juga tu… kena take note ni sebab mana tahu kakchik mungkin nak buat macam ni juga satu hari nanti.comel2 rotating banner tu

  2. ~ Lady ell ~ said,

    November 7, 2009 at 7:42 am

    wah…hebatlah catlina.gud2..ada kemajuan.:)

  3. ashley said,

    November 7, 2009 at 9:18 am

    camaner gamak nye nak buat tu…akak ni maklum le..setakat tumpaang nak gerabak keretapi kat belakang jerrrhe he he

  4. November 7, 2009 at 9:29 am

    wah..rajinnye deco2….nk wat gak la nnt….

  5. DrSam said,

    November 7, 2009 at 10:14 am

    canggih tu. tak sampai pula teknologi ni kat saya lagi. Boleh tolong ajar kita?

  6. Norry said,

    November 7, 2009 at 1:17 pm

    suka blog catlina yang baru ni….cantikkk

  7. iNa said,

    November 8, 2009 at 3:13 am

    uwaaa…cun nye banner..nak gak..nk gak…

  8. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:03 pm

    kak chik: ha ah kak chik, singgah la blog kui tu, dia terer bab2 edit html nih..

  9. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:04 pm

    lady ell: erk..hebat ?malu seh…org buatkan tu…kecuali banner

  10. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:05 pm

    kak ashley: ala kak, tak yah pening2..g kat blog kui kat atas k..

  11. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:05 pm

    qis: DECO DECO DECO (nyanyi cam lagu kat tv tu)

  12. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:06 pm

    drsam: ha ah sbb tu sy sukeee🙂 member sy kui tu watkan..

  13. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:06 pm

    norry & ina: macehhh..doakan bisnes kami bertambah maju…

  14. kuizikel said,

    November 9, 2009 at 12:09 am

    patutla tersedak, ada orang sebut2 di sini..heheh.. thanks catlina sbb promot🙂

  15. ezan said,

    November 9, 2009 at 2:15 pm

    bestnya header camni.. nak buat gak la.. boleh x? karang kata ezan ni tiru pulak..😛

  16. CatlinaFly said,

    November 9, 2009 at 2:29 pm

    kui:ku dah letak blog bisnes mu di "suke klik sini"🙂

  17. CatlinaFly said,

    November 9, 2009 at 2:29 pm

    ezan: ala ezan..sy amik kat website free layout n header, kita pilih2 n edit la letak gmbr yg kite suke😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: