Hello aunties

Syyy..mama sibuk sikit malam ni,katanya wat assignment Induksi Umum ke hape tah tak pahamlah E-ein,E-ein kan kecik lagi..Jadinya E-ein ganti mama jap jadi BabyBlogger of BabyBloggersPlanet(anak kepada MomBloggersPlanet.Ari ni E-ein nak tunjuk cara – cara main stereng pooh.Aunties takkan jumpe kat mana2 blog pasal ni tau kecuali kat blog Mama E-ein je tau.Mama beli stereng Pooh kat Sogo masa dia g Kl ari tu.Mama kata giler besh..ade sale smpi 70% .Walaupun E-ein tak paham apa itu sale,E-ein suke sgt dapat menan…


Ha mula – mula dapatkan stereng Pooh..cam ni haa…stereng cap lain pun buleeehhh..cuma kalo stereng keta payah sikit sbd dia lekat kat keta hikhikhik…

Pastu picit2 la lampu dia, nak pusing2 pun bolehhhh..


Ni ada teknik baru E-ein nak ajar…letakkan stereng antara 2 kaki…dan…


Picit lampu dia dengan kaki!See?tak lah penat jari-jari E-ein yang halus cinonit nih…

Oppss…mama panggil..dia ckp tak baik main barang dgn kaki…eh jap mama, nak gitau auntie2 neh…selalu2lah jenguk MomBloggersPlanet, ada contest menarik setiap bulan,forum mombloggers dan peluang mengumpulkan points kat sana.E-ein nak tolong mama kumpul point MomBloggersPlanet ni,nanti leh redeem byk hadiah yang menarik!Kalau auntie2 semua nak tolong Mama ,klik2 je kat tulisan merah2 tuh ye.,byk kali pon takper….bye aunties…E-ein sayang auntie2 sume…mmmuaaahhhh…assalammualaikum!

21 Comments

  1. iNa said,

    November 8, 2009 at 2:57 pm

    ala cute nyeeee…..comell..

  2. Gieyana said,

    November 8, 2009 at 3:26 pm

    comeyy E-ein..cepat betui masa berlalu kan…skrg dh bam bam..:)

  3. rose said,

    November 8, 2009 at 4:13 pm

    ala e-ein..comelnya..kucikuci..hehehehestereng ja ka? mana ketanye?rafiq pon ade suar camtu..tu brand tollyjoy kan?

  4. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:14 pm

    auntie iNa: ala auntie,,malu ah e-ein hehehe (nyorok belakang mama dia)

  5. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:14 pm

    auntie gie: macih auntie..

  6. CatlinaFly said,

    November 8, 2009 at 4:15 pm

    auntie rose: ha ah auntie, brand tollyjoy..heheh tapi baju dia kena luek sbb tu mama tukar bju lain🙂

  7. karipapsayur said,

    November 9, 2009 at 12:48 am

    Sayangku E-Ein.. Da besar nanti jangan pulak drive kereta mama dengan kaki tau!Kalau Letak kaki kat stereng pun tidak le kereta akan bergerak sebab xda yang tekan pedal minyak. Haihh!p/s: Sogo tuh x penah x sale! Next week I pulak ada 4days workshop kat KL. Ingat nak singgah sogo tp gaji belom masuk.. fulus sangat tidak kencang!

  8. CatlinaFly said,

    November 9, 2009 at 1:38 am

    qas: hahahaha…nanti leh racing dgn qaiser🙂 .tulah..leh giler kentang kalo g sogo…memborong baju baby je padahal tu dah kopak hahaha..

  9. November 9, 2009 at 4:09 am

    wah e ein..nnt pasni leh ajar darwishes maik krete lak ye..sbb e ein dh ada stereng krete..heheh

  10. mamaaerish : said,

    November 9, 2009 at 4:53 am

    alahai kiutnyer dier

  11. Red Scoot said,

    November 9, 2009 at 6:40 am

    hi catlina…..byk nya info dlm blog u ni…very useful for mothers. M glad u bumped into my blog…. otherwise i wudnt hv the chance to hv a look at you pretty blog. Cheers.

  12. tchersally said,

    November 9, 2009 at 1:06 pm

    Aunty Sally pon saaayaaannnggg e-ein..nomey!

  13. dilaOHdila said,

    November 9, 2009 at 8:45 pm

    salam doc…dah besar dah eein. dah boleh pandu keter lagi, cayyo!!!oh pandu stereng je ke, tak per aaa nanti besar senang dah tahu nak camana nak gunakan stereng tu. mesti lulus ujian esok ( he he he)- eein dah pabdai apa skarang. dah boleh berdiri dah ke?

  14. Mummy ranger said,

    November 10, 2009 at 8:34 am

    e-ein dah besar n makin cumel..auntie kim dah lama x jenguk sini..soweela..asyik bz dgn tanam2an di fb..kehkehekh

  15. nba-Nur said,

    November 10, 2009 at 1:30 pm

    wah.. E-ein dah jd blogger mcm mama + papa dia jgk.. Bwk keta tu hati2… jangan laju okeh..🙂 Auntie nk tumpang balik Kluang boleh??? hehehe..

  16. CatlinaFly said,

    November 10, 2009 at 2:35 pm

    qis: darwishes jom vrooom vrooomm🙂

  17. CatlinaFly said,

    November 10, 2009 at 2:36 pm

    mama aerish: aerish pon cute juge🙂 bila la nak dpt jumpe ni dua2 baby girl nih

  18. CatlinaFly said,

    November 10, 2009 at 2:36 pm

    tcher sally: e-ein shayang aunty jugeee

  19. CatlinaFly said,

    November 10, 2009 at 2:37 pm

    dila oh dila:hoho nanti e-ein nyanyi lagu mari mari naik keretaku hehehe…belumpndai berdiri lagi..duduk pun belum, tgh nak belajar merangkak ni..

  20. CatlinaFly said,

    November 10, 2009 at 2:38 pm

    mummy ranger: hehehe…dah tu mane hasil tanamannye?:) kot2 ade buah tembikai ke carrot ke hihi

  21. CatlinaFly said,

    November 10, 2009 at 2:39 pm

    aunty nur: boleh aje..tapi driver cinonit aunty ade beran ke hahaha..kaki pon tak sampai pedal minyak🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: