Getting on her teeny tiny feet

Subuh tadi, tengah aku sibuk2 kemas barang E-ein before ke rumah pengasuh,E-ein showed her new skill: berdiri (with aid of the bolster pillow n sofa).Walaupun sekejap(tak sampai 2 second lepas aku ambik gmbr ni dia dah terduduk), aku rasa gembira. Dia cepat penat tu, getting a new skill is very tiring for baby tau.Tu tak masuk demam, selsema atau cirit birit bila nak beralih bulan (e-ein will be 8months on 18th ).Memang sekarang ni dia tengah belajar memanjat2 nih.Paling dia suka, panjat badan mama dan abah dia bila kami baring sambil tgk tv(kadang2 time aku tgh tido, dia dah melangkau badan aku nak turun dari tilam,nasib baik cepat perasan!)
E-ein juga :

-Sedang belajar duduk
-Sedang belajar merangkak
-Pantang tgk aku duduk dekat dia, mesti nak duduk atas riba.Tapi kalo balik kampung, paling pantang tgk Tok Bah dia, aku dgn Abah dia pun tak dilayannye nanti😛

Silap2 E-ein pandai memanjat dulu baru pandai berdiri.

**nak ajak Cg Fly gi Kluang Mall bila ada masa, tak sabar nak jalan2 bwk E-ein dengan ring sling!

8 Comments

  1. kak ina kl said,

    November 11, 2009 at 11:45 pm

    salam catlina..sorry lambat reply..sibuk nak buat last minit..tulah jadinya..ingatkan masa masih panjang..rupernya today last day..kalau ada rezeki adalah…tak ada nak buat camner..akak nak jugak cuba nasib msk dell tu tapi leceh sikitlah..tak faham spefikasi dell ni…semuga kamu berjaya..

  2. ~~ciklinn~~ said,

    November 12, 2009 at 12:00 am

    alatomeiii budakk ni…dah pandai berdiri2 yerk….. sekejapp jer dah besarkan.. ciklinn rasa mcm baru jer nampak ein lahir..

  3. izan ishak said,

    November 12, 2009 at 12:02 am

    e-ein dah suka panjat2 plak ye…lepas nih mesti cumel kalu dah boleh jln…xsabar nak tgk…**jumaat lepas baru gi kluang mall…tp sana tutup awal ye… pukul 10pm org dah start tutup kedai…

  4. Fiza Nordin said,

    November 12, 2009 at 2:30 am

    kejap je mase berlalukan…e-ein pun dah semakin mmbesar…untie pija pun dah makin tua kakakakaaa!!!

  5. h4ni3 said,

    November 12, 2009 at 4:23 am

    makin besar dak tecit nih

  6. ~~@lyci@~~ said,

    November 12, 2009 at 5:38 am

    wahh, sama skill dgn adam.. suka panjat2 badan mama time baring huhu..

  7. karipapsayur said,

    November 12, 2009 at 6:29 am

    alahai tomey sayang.. da belajar diri-diri dahh.. Abang QZ ("abang" x hengat!) kalau biar berdiri saje menjerit takut. apatah lagi nak memanjat sendiri.. go E'ein go!

  8. Drama Mama said,

    November 12, 2009 at 6:35 am

    ahh belajaq panjat dulu baru jalan, mesti mak awak pening nanti haha. comel comel hiks


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: