I’m away for a while…

Pukul 8 malam ni aku akan bertolak ke Ayer Keroh, Melaka untuk berkursus.Jadual kursus agak padat ,start kul 8pg – 10 malam…termasuk weekend.Will be back on 25th evening.Tak sure samada kat sane ade wi fi atau tak. E-ein dah sihat, taklah risau sgt nak tinggal dia…kalo ade wi fi kat sane, leh la online…to KedaiGambarKami clients yang ade membuat tempahan, lambat sikit ye siap?Huhuhuhu rindu e-ein, tak puas manja dgn dia sehari dua ni sbb aku dgn Cg Fky demam + diarrheoa + muntah2 start hari Sabtu..rasenye food poisoning…tak penah aku rasa sesakit cam ni muntah..muntah morning sickness pun tak seperit cam ni…anyway, dah sihat sikit, jgn sakit lagi dah time kursus!To kawan2 semua, take care!

6 Comments

  1. November 15, 2009 at 11:55 pm

    mama e ein away lg..alalal…sedihnye…t.c ye…

  2. mamaaerish : said,

    November 16, 2009 at 5:35 am

    ala… cian e-ein kena tinggal… hu5… take care yer

  3. Drama Mama said,

    November 16, 2009 at 7:46 am

    kesiannya e-ein. takpa balik nanti mama beli toys untuk dia. haha

  4. CatlinaFly said,

    November 18, 2009 at 9:27 am

    qis: ye ye..cian kat mama dia gak..huhuhu

  5. CatlinaFly said,

    November 18, 2009 at 9:27 am

    mama aerish: tq …sedih tau…

  6. CatlinaFly said,

    November 18, 2009 at 9:28 am

    drama mama: hehehe toys?tak ler..mama e-ein nak beli belacan! heh!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: