Finally I’m home..

Alhamdulillah…dah smpi ke rumah jam 3 petang tadi…huhuhu rindunye kat E-ein…Inipun esok kena keje half day wpun aku cuti…sbb ade keje perlu dibereskan sebelum bercuti raya ni…Kali ni beraya di kampung belah Cg Fly kat Pontian…gambar2 masa kursus adelah sikit..ade masa nanti aku update k.. muke sunburn giler ni sbb ade aktiviti kat laut..first time berkayak wpun tak penah berkayak seumur hidup nih heheheh
Yang ni pulak antara gambar2 E-ein yang di mms kan oleh cik abe ku buat tatapan pengubat rindu kat my Suyin…

Faces of E-ein

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA
kepada kawan2 semua……

7 Comments

  1. fmina08 said,

    November 25, 2009 at 2:22 pm

    salam cat… selamat menyambut hari ray kurban wat cat n fmly ye.. e-ein still pakai puting kosong lagi ea?? mulut da nmpk muncung da..heeee

  2. ashley said,

    November 25, 2009 at 4:51 pm

    selamat menyambut aidil adha…untuk cat sekeluarga!!

  3. mummy_ayu said,

    November 25, 2009 at 5:25 pm

    seronoknya dah balik umah..jumpa e-ein.,,makin montel..selamat hari raya aidil adha!!!

  4. karipapsayur said,

    November 26, 2009 at 12:12 am

    muka poyo je pakai spek hitam. ngeh3..Selamat Hari Raya AidilAdha ye!

  5. November 26, 2009 at 12:43 am

    wah e ein pandainye bergaya….bkn main lg pki spec ye…selamat hari raya aidiladha buat catlina n family…

  6. mamaaerish : said,

    November 26, 2009 at 4:10 am

    :)… salam aidil adha…..

  7. ~~@lyci@~~ said,

    November 30, 2009 at 8:32 am

    geram jer tgk e-ein pakai spek itam tu.. cute sgt..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: