Jom mandi laut!

Aktiviti air ni antara aktiviti masa berkursus tu hari.Total aktiviti yang dijalankan ialah 3 hari icebreaking,5 hari kuliah,1/2 public speaking dan 1 hari lawatan. Adoi…bukan aku je yang menghitung hari nak balik masa tu, boleh kata hampir semua peserta tak sabar nak balik rumah,terutama ibu2 yang meninggalkan anak2 dan keluarga masing2…rindu giler beb..Sebenarnya aku attend kursus Induksi utk sahjawatan kerja gomen nih…aku dah gi tahun lepas tapi dapat attend 1 hari je, mlm first day aku dah balik Kelantan sebab abah aku masuk CCU.Aku menumpang kursus yang utk pegawai2 baru dalam Jab.Per.Veterinar.Kepada adik2 dan kakak2 yang baru join jadi ahli JPV, selamat bertugas…..
Jom layan gambar k..gambar ehsan dari Urusetia kursus…

Venue : ALAM (Akademi Laut Malaysia)
Date:21 Nov 2009
Time: 8 am – 5 pm!

Water confident(my 2nd time water confident,sebelum ni penah berendam cam ni kat tasik)

Err..duyung ke dugong nih?hehe

Berkayak…

Iyaahhh…pada kami yg tak biasa,sgt mencabar weh…lenguh tgn!(aku yg duk depan kalo tak cam hehe)

Wajib pusing kapal sebelum patah balik ke pantai

Rafting..

Ade lagi gambar..tapi ini jelah yg aku tempekkan..tak larat nak tempek byk2 :)…To kawan2 yang kerja sok, selamat bekerja ! ( a bit jealous to CG Fly sbb dia bercuti sekolah ni huhuhu)

11 Comments

  1. November 29, 2009 at 3:17 pm

    alahai..msti penat kn…bila tgk gmbr2 awk..teringt lak masa kursus BTN smpi 3 kali aritu…lebih kurg cmni gak la…rentung bila blk..

  2. CatlinaFly said,

    November 29, 2009 at 3:28 pm

    qis: ha ah..mmg penat kan qis?pastu kayuh2 nye kayuh, sekali kayak tak gerak2, pusing2 tang tu je..nak putus asa dah sbb penat & hampir2 nak mintak tolong dgn student2 ALAM tolong tarik dgn bot hehhehe..bila balik, penat nak basuh baju 2-3 round lak…

  3. ashley said,

    November 29, 2009 at 9:12 pm

    Ada lenguh lenguh tangan dan naik MUSCLE?he he he…

  4. karipapsayur said,

    November 30, 2009 at 2:20 am

    pergh! best gile! I penah join kelab kayak tapi x pandai berenang. Time water confident tuh terhanyut ke tengah tasik. Nak berenang x lepas-lepas bergerak ke tepi tasik. Last-last, "Tolong! Tolong!". Huh, buat malu je Lepas abis belajar, terus tinggalkan aktiviti ni dah.Best lah aktiviti dia nih! 9-14 i pulak kursus jauh ke sungai petani. Tinggal baby lagi =(

  5. M@L@ said,

    November 30, 2009 at 3:12 am

    seronok serta penat lah yer…saya x penah berkayak bkn x nak tp takot..hehhehe

  6. CatlinaFly said,

    November 30, 2009 at 3:17 am

    ashley; heh belum lagi kak..maybe muscle tu akan naik kalo sy berkayak hari2 hahaha

  7. CatlinaFly said,

    November 30, 2009 at 3:18 am

    m@L@: sy takot gak tapi dek kerana suke main air, redah jer🙂

  8. tchersally said,

    November 30, 2009 at 6:53 am

    Bestnyer kursus induksi cenggini..zaman kami dulu (zaman dinasor la katakan..) tak de pun cenggini..huhu..

  9. ~~@lyci@~~ said,

    November 30, 2009 at 8:31 am

    hui, syoknya dapat kursus mcm ni.. dah lama dah tak dpt attend kursus mencabar mcm ni huhu…

  10. CatlinaFly said,

    November 30, 2009 at 2:14 pm

    tcher sally: huhuhu best tapi yg tak best bila kulit sunburn🙂

  11. CatlinaFly said,

    November 30, 2009 at 2:15 pm

    @lycia: hehehe..ade lagi mencabar sebenarnye…kami disuruh terjun ke kolam dgn ketinggian 4 meter!tapi gmbr2 nye blur sket tu yg tak masuk blog


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: