Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng

Mencuba nasib lagi..kali ni contest anjuran Ryn, mama kepada Adam.Memang kreatif tajuk contest ni…
Antara syarat2 contest :

  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak…
  • Jadi follower blog daku…Jangan segan2 eh…
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu…Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
  • Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan….
  • Kalau korang ada 2 org anak…boleh je…tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA
+
3 HADIAH LUCKY DRAW

APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST

SELAMAT MENCUBA!!

. . P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM…

Penyertaan E-ein

Nur Dayana Insyirah
8 bulan 2 minggu (DOB – 18.03.2009)

Stereng mainan ni brand Pooh, aku beli kat Alamanda masa outstation kat Putrajaya.Masa tu ade sale gile2 punye, so aku tak lepaskan peluang, selain shopping baju E-ein, nampak lak stereng comel nih.E-ein mmg suka dgn stereng ni, lagipun ada bunyi2 menarik termasuk bunyi kenderaan cam keretapi, hon kereta dan bunyi haiwan bila ditekan butang2 kat situ.Moga ade rezeki E-ein, kalo tak menang pon takpe, dapat memeriahkan contest dan menunjukkan sokongan kepada penganjur serta berkenalan dgn mummy2 peserta yang lainđŸ˜‰.

BLOG HEADER MAKEOVER CONTEST

Dateline is tomorrow: 4 Dec 2009 12 midnight!

1 Comment

  1. ~~@lyci@~~ said,

    December 4, 2009 at 4:41 am

    gud luck E-ein..alycia jd Duta Aalamanda pun tak pernah jumpa stereng cute ni hehe.. (nampak sgt shoping brg mak lebey dr brg anak :p)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: