Balik kampung!

Plan sekelip mata je nih dan aku apply cuti pagi tadi🙂. Kami akan bertolak ke Kota Bharu mulai esok pagi. Kul berapa?dalam kul 10 pagi kot, settle kan E-ein mandi, menyusu dan makan dulu….doakan kami selamat sampai dan selamat kembali ye….amin!

E-ein nak jumpe Mama Tok, Ayah bah, abg Amir dgn abg Alif kat kampung

E-ein ni kacukan..kacukan Jawa Johor dgn Kelate!hihihi…nanti bisa ngomong Jawa dgn kecek Kelate lah!

**moga2 perjalanan smooth je…belum decide lagi nak bermalam kat Kuantan , Beserah or Kuala Terengganu..

KEPUTUSAN BLOG HEADER MAKEOVER CONTEST AKAN DIUMUMKAN MINGGU HADAPAN ..

20 Comments

  1. ashley said,

    December 7, 2009 at 11:30 pm

    selamat berangkat aand enjoy yorself!!hati hati memandu..

  2. karipapsayur said,

    December 8, 2009 at 12:09 am

    selamat berangkat! kalini kita x berkesempatan nak jumpa lagi

  3. Diamilikku said,

    December 8, 2009 at 12:16 am

    semoga dipermudahkan perjalanan…selamat pergi dan selamat kembali….banyak tugasan menanti…terutama tugasan baru MBP….heheheheh….take care

  4. December 8, 2009 at 12:39 am

    semoga selamat perjalanan pergi dan balik ya…drive carefully dear….

  5. Ella said,

    December 8, 2009 at 12:45 am

    semoga selamat dlm perjalanan.comel nya ur e-ein..geram tgk muka dia..

  6. December 8, 2009 at 2:40 am

    have a safe journey ya..

  7. 1Super Kids said,

    December 8, 2009 at 2:47 am

    catlina,come and join us at http://1superkids.comshare stories, tips & everything under 1 roof!

  8. iNa said,

    December 8, 2009 at 4:09 am

    selamat berangkat..drive bebaik………bestnye nk blk kg….

  9. December 8, 2009 at 4:20 am

    smoga smlt dlm perjlnn…e ein jgn notty2 ye…kna thn lasak..nk jln jauh ni…

  10. mummy_ayu said,

    December 8, 2009 at 4:24 am

    semoga selamat dalam perjalanan..seronoknya! balik kampung!!! e-ein makin comel..nice header cat! suka sangat pic e-ein atas tu…so…cute!!!

  11. DrSam said,

    December 8, 2009 at 4:23 pm

    semoga segalanya selamat didalam perjalanan. Sicomel pun pasti memerlukan rehat yang cukup – idea berehat dipertengahan perjalanan tu sesuatu yang bagus.

  12. mummyseri said,

    December 9, 2009 at 5:31 am

    slamt balik kg..smoga dipermudahkan semuanya..

  13. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:22 pm

    kak ashley: tq..bercadang nak shopping hehehe

  14. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:23 pm

    qas: ha ah..takdek rezeki..kalo tak leh double date!hehe (me n you, QZ and e-ein!)

  15. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:24 pm

    diamilikku: terima kasih..hehehe..dah ade satu artikel kat mbp, jemput singgah sane ye..huhu ade utang lagi satu artikel nih

  16. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:24 pm

    mama danish n sarah: tq🙂 hehehe Cg Fly yang drive sy krohh2 dgn e-ein kat belakang hihihi

  17. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:25 pm

    ella n siti: thanks dear

  18. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:26 pm

    1superkids: ok nanti supermommy ni dtg menerjah ye😉 (hohoho ye ke super diriku ini heheh)

  19. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:27 pm

    ina, qis n mummy seri: terima kasih🙂

  20. CatlinaFly said,

    December 9, 2009 at 10:40 pm

    mummy ayu n dr sam: terima kasih..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: