Balik Kampung:Part 1-Shahzan Inn Kuantan

Update using Celcom Broadband

Kami bertolak ke Kelantan on 9 Dis pukul 10pagi, dan sampai di Kuantan pukul 3 petang.Round2 cari hotel, and check in kat Shahzan Inn.Sebelum ni penah menginap kat Grand Continental, tapi saje2 nak rasa hotel lain lak.Terpaksa bermalam sebab last trip kami pernah travel straight 12 jam, tapi E-ein meragam bila sampai kat kampung sebab penat.Antara gambar2 masa menginap kat sana…(tak de modal lain nak cite hehehehe, belasah je la yek)..

suke la tu sebab bebas merangkak ke sana ke sini.nampak tak kat belakang ade bantal letak kat tepi meja kopi takut terhantuk.

takde tempat lain nak merayap dak ni


masa breakfast the next day..E-ein makan roti cicah air..
comotnye
posing2 lagik sebelum bertolak ke Kelantan.Cg Fly cakap aku mcm bibik ,ceh sabo je..

**review Shahzan Inn: agak jauh dari kedai makan dan klinik.Maklum le kami bukan familiar dgn bandar Kuantan ni.Bilik plak kecik sket dari G.Continental n bilik air ade shower jekNext time maybe opt stay kat Grand Continental lagi sebab dekat dgn kedai makan, shopping complex dan klinik.Bilik pon besar sket n ade bath tub!(ngade..mcm la kat umah takde hehehe)

18 Comments

  1. ummumishkah said,

    December 11, 2009 at 12:20 am

    Balik kampung sambil cuti2 malaysia yer…. have a nice holiday!

  2. Sitisifir10 said,

    December 11, 2009 at 1:13 am

    Mmang sangat jauh ek dari Johor ke Kelantan..saya dah lalui sekali dan keputusannya adalah….SERIK!!! hihi

  3. iNa said,

    December 11, 2009 at 3:40 am

    comot2 pon still kiut jugak…🙂

  4. zazap'z said,

    December 11, 2009 at 3:49 am

    jauhnye perjlanan..semoga sentiasa selamat ye..

  5. ~~@lyci@~~ said,

    December 11, 2009 at 4:37 am

    ooo.. e-ein balik kg.. rindulah adam kat e-ein nanti hehe…

  6. MamaCira said,

    December 11, 2009 at 5:04 am

    wah.. comel sgt e-ein.. dah besar.. x sabar nak tgk cira membesar.. lawa posing dgn baby sling tu..

  7. ezan said,

    December 11, 2009 at 7:37 am

    best2nya cuti2 malaysia.. jauh perjalan eein.. kiss sket kat pipi yang comot tu..😛

  8. December 11, 2009 at 3:34 pm

    selamat berseronot2..:-)

  9. CatlinaFly said,

    December 11, 2009 at 3:44 pm

    ummumishkah:you too !🙂

  10. CatlinaFly said,

    December 11, 2009 at 3:45 pm

    sitisifir10:iye?mmg jauh dan lame perjalanan tu tapi nak wat guano..kena balik jugok dih hhehhe..skrg siti balik kelate dari perak kan,dekatlah sikit

  11. CatlinaFly said,

    December 11, 2009 at 3:48 pm

    iNa: itulah wajah pengubat duka🙂

  12. December 12, 2009 at 1:25 am

    wah…best e ein….merayap smpi bwAH krusi ye..mmg kna letak segala bntal kt tepi sudut2 meja n almari..takut terantuk..kang mnjerit plak

  13. unlisted_one said,

    December 12, 2009 at 6:47 am

    Salam Catlina,..Chomel e-ein..budak2 pegi tempat baru, meng'explore' le dia..

  14. CatlinaFly said,

    December 12, 2009 at 10:39 am

    zazap's : tq..

  15. CatlinaFly said,

    December 12, 2009 at 10:40 am

    @lyci@: e-ein rindukan adam gak hehehe

  16. CatlinaFly said,

    December 12, 2009 at 10:40 am

    mamacira: tak lame tu, kejap je anak kita ni membesar🙂

  17. CatlinaFly said,

    December 12, 2009 at 10:41 am

    ezan: haha tulah cian gak kat e-ein, takpelah alah bisa tegal biasa , lama2 biasalah dia..

  18. CatlinaFly said,

    December 12, 2009 at 10:42 am

    rose: berseronot2 n berpenat2an hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: