TQ Little Mama and MBP!

Alhamdulillah akhirnya semalam dah settle assignment aku sebagai MBP’s Contributor untuk bulan ni, yang mana setiap contributor wajib menghantar 2 artikel sebulan.Tq di atas kepercayaan Little Mama at MomBloggersPlanet yang telah memberi kepercayaan kepada ku dan 9 Fabs Contributors yang lain (UstazCahaya,Eyriqazz,Syigim,AlohaMolly,UmmiKhayra, i-sofia, MommyLyna,Sitisifir10 dan Christine)
Nak baca apa yang aku tulis?klik pada link gambar2 di bawah.

And minta kawan2 bagi idea nak tulis ape for next months entry…ia mestilah berkaitan dengan blogging/work at home/make money by blogging dan lain2 yang berkaitan(contohnya, tips blogging, blogging,motherhood,childhood etc..)tq..

Brought to you by Catlina and MomBloggersplanet!

8 Comments

  1. December 16, 2009 at 6:19 am

    boleh tulis mcmmana catlina bg masa utk update byk2 blog? just curious abt that?

  2. CatlinaFly said,

    December 16, 2009 at 6:20 am

    nuradyani: hihhihi..:) err tak tau nak tulis ygb tu mcmane..k lah maybe akan tulis sikit pasal tu

  3. UstazCahaya said,

    December 16, 2009 at 12:40 pm

    Tahniah dah lepas minimum 2 artikel di MBP;-) ada lagi 15 hari, mungkin Puan Lina boleh tulis jawapan untuk soal Puan Nuradyani tu..Puan Nura,Saya juga ada bberapa blog termasuk self-hosted. Jurnal Online UC tu memang saya tulis daily- jd sy spend 1 to 1 jam setengah untuk JOUC. Di blog saya yang lain tidak saya tulis tiap hari, jadi boleh bahagi2 hari. Tapi, serius.. sy spend 3 jam je sehari untuk blogging.

  4. CatlinaFly said,

    December 16, 2009 at 1:35 pm

    ustaz cahaya : betul tu.tak semua blog kita kena update selalu…blog peribadi leh update hari2…blog bisnes update bila ade job/promosi etc.,.blog hobby, sebulan sekali-2kali pun tak peblog teknikal sy, kesihatan haiwan kesayangan sy update sebulan sekali je..

  5. lili11 said,

    December 17, 2009 at 2:21 am

    Wah .. congrats! I did apply tuk post Contributor tu gak tp x de jawapan. Agaknya x dapat lah tu …

  6. nba-Nur said,

    December 17, 2009 at 3:17 am

    Salam.. Tahniah Lina sebab berjaya post artikel tu.. Bila dah ada blog yg byk.. kena pandai bahagi masa & kena ada "priority"..

  7. Jiji said,

    December 17, 2009 at 8:50 am

    Nak kasi idea, What to wear if you work from home?Hahaha.if you ask me, i'll probably be wearing boxer and T. senang nak BF, Anis boleh main selak selak jok!

  8. miemiey said,

    December 21, 2009 at 1:37 am

    byaknya tugasannya….sempatplak ye…pepepun amin udah beres……


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: