Budak Rajin..

Align CenterHarapnye rajin smpi ke besar hehehe..

19 Comments

  1. nasazfrog... said,

    December 25, 2009 at 7:07 am

    alorr… rajinnya dia… ikut mama dia la tu… agaknya dia tgk mama dia selalu menyapu kat umah kot..🙂

  2. L@n@ said,

    December 25, 2009 at 7:40 am

    ehehe.. rajinyer insyirah .. insyirah aunty kat umah ni pulak kalo dgn penyapu dia buat ala2 mic berdiri sambil menyanyi.. mcm2 gelagat budak2 nih..

  3. iNa said,

    December 25, 2009 at 7:42 am

    rajinnyaaa..hehe..so cute…🙂

  4. December 25, 2009 at 8:31 am

    heehehhe..jd majlis bandaran tanpa gaji yeee…:-)cat, e-ein start duk lam walker umur brapa?

  5. December 25, 2009 at 11:57 am

    salam kenal..amboi sambil nek walker pun leh menyapu yer..rajin tul ni.🙂

  6. mummyseri said,

    December 25, 2009 at 4:01 pm

    aah eein mmg rajin la:)kalo hannah g gigit lagi pnyapu ada la..:)

  7. MamaAlden said,

    December 26, 2009 at 1:24 am

    :p elok bwt menantu ni. how sweet.. memg bebudak ni suka tiru gaya org lain :p tiru mak ke ayah dia ni? kidding

  8. CuTeMiUt78 said,

    December 26, 2009 at 2:40 am

    ahhaaakss… rajin la dia… nak tolong mama ya

  9. DrSam said,

    December 27, 2009 at 2:38 pm

    Anak sedara baru saya pun nama hampir sama dengan Ein.Bakat kerajinan dah terserlah. lepas ni mama dia tak payah ambil bibik lagi kot🙂

  10. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:54 pm

    nasazfrog: kih kih..moga dia lebih rajin dr mama dia dia

  11. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:54 pm

    l@n@: ha ah..gelagat yg comel buat kita tersenyum sendiri

  12. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:54 pm

    iNa:🙂

  13. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:56 pm

    rose: e-ein start duk dlm walker masa umur 8 bulan…before that sy tak berapa nak bg…tapi tgk dia lum pandai merangkak, terus bg duk walker..alhamdulillah, skrg ni dah makin expert merangkak, jarang2 duk dlm walker kecuali kalo sy bz sgt n ade menda nak buat yg tak leg dukung/kendong dia

  14. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:56 pm

    fariz finie: jemput singgah selalu ye :}

  15. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:58 pm

    mummy seri : hehe dia nak masuk molot gak tu, belum sepmat, cepat2 amik simpan penyapu tu

  16. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:58 pm

    mama alden : hehehe muleh2..utk alden ke adik alden nih hehehe

  17. CatlinaFly said,

    December 27, 2009 at 3:59 pm

    cute miut:🙂 dr sam: bibik?hehehe..tak mampu pun..lagipun tak dirasakan perlu…dah selesa hantar g umah pengasuh je

  18. ezan said,

    December 28, 2009 at 2:49 am

    hehehe..rajinnya eein.. pasni senang la mama eein kan..🙂 ni baru la gadis melayu terakhir.. rajin!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: