Gonna miss you,baby..

Off to Cherating 10am ni..ada workshop 4 hari kat sana…alahai ingatkan takde dah outstation…kena gi jugak..sebab my bos calonkan nama aku…huhuhu..gonna miss E-ein..lupe lak amik selimut dia wat tutup muka nak tido..ade bantal dgn topi dia jek, jadilah kot …kalo ade wifi kat sane, will online k…

** para pemenang blog header contest yg dah hantar gmbr2 utk header, tunggu ye….belum sempat nak design lagi..will do soon!

6 Comments

  1. December 28, 2009 at 12:35 am

    Salam kenal juga dari saya…Alahai keciannya kena windu… Sy plak kalu o/station asyik duk tatap video anak kat hp ajer tak henti-henti…memang keperitan yg amat time windu itu melanda…

  2. M@L@ said,

    December 28, 2009 at 1:48 am

    ala sian nyer windu kat anak.. brp ari kena outstation..kalo saya pon akak jd mcm awak…sebb x penah berpisah teibe kena pisah..huuhhuu

  3. mamaaerish : said,

    December 28, 2009 at 2:30 am

    ala ciannyer e-ein…. windu la mama nanti yer syg.. :)take care….

  4. mummy_ayu said,

    December 28, 2009 at 3:35 am

    ala ciannya..e-ein kena tinggal lagi..selalu gak u kena outstation..sabar ek!

  5. December 28, 2009 at 3:36 am

    dear..happy workshop yerkita pun penah merasa macam awak..masa p Guangzhou last yearangau gak..asik tgk pic kat handset jek


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: