Dah sampai Cherating

Salam…aku dah smpi Cherating (Residence Inn) kul 2 petang tadi.Mujur sesangat la ade free wi fi..(tapi kejap ade, kejap takde) …kalo takde, aku nak subscribe Celcom Broadband dah tadi…huhuhu idak ler kopak duit ku RM20/ subscribe seminggu (hehehe berjimat ok, bukan kedekut..hihi)….

Dan bila aku check in tadi, baru ada 2 org yang dah dtg termasuklah aku.Dan tgk senarai2 nama, cam aku je yang paling muda..rasenye, aku jadi wakil Pengarah ni…gulp….mcm semua peserta2 bengkel ni dah tahap otai2 jek(kecuali aku hihi)….

Aku terlupa bwk jadual bengkel , so aku call urusetia yang belum smpi lagi. Dan katanya, program yg sepatutnya start malam ni, akan delay sehari sbb fasilitator akan smpi esok!Aduhai…abis aku nak wat ape..bersaje2, bersenang-lenang ler, kata urusetia(dlm hati aku..masa itu emas tau..first time aku attend seminar/bengkel yang leh main delay2 ni..jgn delay jadi 5 hari sudah..)Aku ni byk lagi tak mark paper exam student2 aku.Aku ingatkan jadual pack, aku bwk satu je paper…..makanya, masa yang terluang itu aku akan gunakan utk berblog , mark ing paper dan buat design2 header yang pending…..

8 Comments

  1. Miss Q said,

    December 28, 2009 at 12:33 pm

    wah.. ada di cherating! bila-bila free, gimmi call!! kita bole jumpa. i dtg fetch you lah!btw, mkn residence inn rasanya x berapa ok. tp rezeki.. makan aje~~cupp, residence inn tuh, hotel yg x xda laut kan

  2. Eyriqazz said,

    December 28, 2009 at 2:22 pm

    Fuhh,bestnya dapat pi Cherating..dah lama teringin naK PI…By the way,anda sudah kena tag :About Her

  3. mamaaerish : said,

    December 29, 2009 at 7:54 am

    keje2 gak yer… tapi enjoyyyyy..🙂..TC

  4. aznitaz said,

    December 29, 2009 at 11:53 am

    out station la ni. wah jiwa blogger tu mmg menebal laa. hv fun there🙂

  5. CatlinaFly said,

    December 31, 2009 at 12:28 am

    Miss Q @ Qas: tq!i had a good time! hot n roll tu pun sodap!syang kat Kluang takde..kena buat sendiri la ye hehehhe

  6. CatlinaFly said,

    December 31, 2009 at 12:29 am

    Cg Eyriqazz: herk..aaaa…kena tag ye?ok, nanti buat k..

  7. CatlinaFly said,

    December 31, 2009 at 12:29 am

    mama aerish: haha enjoy2…enjoy main tenet yang slow..kat bilik ksindiket je yang laju internet nye..pantai jauh gak dari hotel ni..kalau jalan kaki jauh gak la..

  8. CatlinaFly said,

    December 31, 2009 at 12:30 am

    aznitaz: tq!lagi fun bila nak balik!heehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: