Jumpe jugak!

Dua dalam satu!Tak sangka dapat jumpa Mommy Qastalani aka Karipapsayur masa gi bengkel kat Cherating nih..gi tgk wayang cite AVATAR 3D lagi tu..:)

Qas datang dgn bodyguard tau..Qayyum name dia…tak dapat jumpe baby QZ @ Qaiser,dpt jumpe abg Qaiser jadiklah!Kitorg ada plan nak temukan E-ein dgn Qaiser nih!Next time la ye..bila kami otw balik Kelantan, mmg wajib bermalam di Kuantan, leh la jumpe lagi nanti..

Ku pakai skema baju kurung sbb sebelum keluar tu ada taklimat,bwk bju pun tak byk so tak tukar la baju…

Hohoho..pas tgk wayang, gi makan nasi dagang ngan kepok lekor kat Tanjung Lumpur lak…Qas,terima kasih daun keladi…sudi bwk jalan2 round Kuantan!Ade significantnye perjumpaan ni sbb kitorg kenal masa masing2 tgh pregnant..Qaiser dan E-ein lahir dlm bulan yg sama, selang seminggu…Terima kasih lagi sekali buat Qas yg sudi entertain diriku yg lara (masa tu lah) ini…lupe kejap rindu kat Suyin …Dan juga harap2 lepas2 ni dapat jugak berjumpe dgn blogger2 lain gak….

Will be back in Kluang tommorrow!Yeay!

7 Comments

  1. mamaaerish : said,

    December 31, 2009 at 1:13 am

    aá la kan… kalo kiter leh jumper reramai musti best… :)eb rs kalo kiter2 nih berselisih bahu kat memana pn musti x knl… hik3slm thn baru…. :)doa yg terbaik dari kami untuk 2010 nih yer….

  2. December 31, 2009 at 1:21 am

    dah nak balik yer… tak sempat nak jumpa cat…lain kali kalau datang kuantan atau balik kelantan, singgah la paka, boleh kita jumpa….

  3. December 31, 2009 at 2:44 am

    besh nya jumpa kekawan blog!btw,HAPPY NEW YEAR 2010!hoping 2010 is healthy and prosperous.

  4. ~~@lyci@~~ said,

    December 31, 2009 at 3:59 am

    hmm,kalau cat datang MOA calling2 me ok..happy new year..

  5. Miss Q said,

    December 31, 2009 at 9:03 am

    Sama-sama keladi. Ina, lenkali datang bitau ye

  6. Lina said,

    December 31, 2009 at 4:12 pm

    ala klu tau cat dtg ktn bole jumpa jg xpe lar…lain kali klu singgah tu roger2 tau

  7. nba-Nur said,

    January 1, 2010 at 6:55 am

    Salam.. wah seronoknya dapat jumpa kwn blogger.. Tentu seronok tgk filem meletop panggung tu kan…Ayu je Cat pakai baju kurung tu..hehehe.. Happy New Year buat Cat & family..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: