Separuh "buta"

Adeh..spek patah….tgh malam tadi sebenarnye, spek ni mmg dah loose screw belah kanan..tapi patah kat sebelah kiri lak..dah reput agaknye..rasenye dah 2 tahun aku pakai spek ni..gamaknye dia nak suruh beli baru huhuhuhu…tghari ni baru nak g amik E-ein kat umah MIL…will drop by optometrist shop otw….aku mmg rabun teruk…kalo tak pakai spek, mcm 1/2 “buta” dan pekak hehehe..sebab ,kalau org bercakap dgn aku aku selalu tgk mulut org utk baca pergerakan bibir…kalo tak dapat tgk mulut org yang bercakap tu, aku akan salah dengar atau tak dengar…teruknye kan?

**lusa ade program best!Tungguuu..harap2 takde aral melintang atau menegak…dah lame sgt delay program ni…

18 Comments

  1. CuTeMiUt78 said,

    January 1, 2010 at 8:37 am

    selamat tahun baru lina..ala siannya… sampai camtu sekali tahapnya ya…eemmm g la buat spek baru..komen2 ni sambil klik2 nuff dpt la frisso

  2. ~~ciklinn~~ said,

    January 1, 2010 at 11:15 am

    selamat thaun baru cat…samalah linn..kalo takde spekk adoiii meraban2lah jawabnya… tape tahun baru beli spekk baru..hihihh

  3. luvhaziq said,

    January 1, 2010 at 1:03 pm

    saya pernah rasa mcm tu.tension satu hari pening sbb pandangan kabur.bt spek seminggu bru nk siap

  4. DrSam said,

    January 1, 2010 at 2:53 pm

    Tahun baru spek patah…satu permulaan yang mencabar dan perlu dihadapi dengan semangat gigih tu :)Happy New Year to you, Fly and E-in!

  5. izan ishak said,

    January 1, 2010 at 11:53 pm

    happy new year to catlina n family..ciannya spek patah. mintak spek thn baru nih!

  6. Emy Omar said,

    January 2, 2010 at 3:31 am

    Happy New Year cat..Gi buat spek baru..spek baru tahun baru

  7. January 2, 2010 at 3:38 am

    agaknya cat kena tukar ke CL, baru la takde kes spek patah….

  8. ~ziey~ said,

    January 2, 2010 at 3:41 am

    Siann……..mintak ganti baru laa tuh…tehehhehe…salam kenai!

  9. kak ina kl said,

    January 2, 2010 at 11:43 am

    salam dan selamat tahun baru yer catlina..tak per jugak 2 tahun baru rosak..anak dara akak ni dalam setahun 3 kali tukar ..tension dibuatnya…

  10. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:20 pm

    kak rina: tq…heheh tahun baru, spek baru..

  11. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:20 pm

    ciklinn: hehehe kan?mmg rasa mcm buta je..nmpk cahaya dgn samar2 je ape2 kat depan..

  12. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:21 pm

    luvhaziq: ha ah spek sy seminggu gak ni baru siap, tapi org kedai tu bagi pinjam bingkai 2nd hand ,pakai cermin lame sementara nak tggu spek baru siap..

  13. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:22 pm

    dr sam: dah ku hadapinya dgn tabah..hehehe..kang buat susu anak, jadi air milo sbb tak berapa nampak heh!

  14. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:22 pm

    izan ishak: tq…

  15. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:22 pm

    emy: hahaha..dah buat dah..tggu seminggu baru siap!

  16. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:23 pm

    mama danish n sarah; serik pakai CL, penah pakai gak 1-2 tahun lepas kawen..tapi penah termasuk dlm mata, gagau2 mencari, rupanye jatuh kat lantai…sigh…

  17. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:23 pm

    ziey: salam kenal gak, sy dah add tau🙂

  18. CatlinaFly said,

    January 2, 2010 at 12:24 pm

    kak ina: hohoho dasat2..ikut perkembangan fashion ke, patah kak?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: