Jalan-jalan umah Auntie Dzana…

Entry lewat sehari hari,sepatutnye postkan selepas balik berziarah umah Kak Dzana semalam tapi lepas E-ein had the accident mmg takdok mood la nak wat entry selain pasal dia my beloved daughter..

Cuti ari ni,aku spend masa betul2 dgn E-ein full satu hari ni, walaupun tak dapat tukar ganti rasa sakit kat kepala dia (kdg2 dia merengek, menangis tak pasal2,wpun dah settle menyusu, makan,tukar diapers etc… maybe dia teringat dia jatuh tu..), mama nak E-ein tau, mama sentiasa ada di sisi E-ein tau…sayang anak mama…alhamdulillah, dlm 24 jam lepas kejadian, tak nampak lagi ape2 yang abnormal pada E-ein eg muntah atau tak aktif, anyway mama akan continue pantau E-ein(smlm,hampir kul 3 pagi baru aku tido,kul 5.30 dah bgn..semalam kepala tgh ting tong tak cukup tido) …
Oppss..ok jom layan gmbr2 masa kat umah kak Dzana , yang kami pergi semalam..E-ein ligat sungguh kat sana, pening kepala mama, nak sembang dgn kak Dzana pun tersangkut2 hehehe..sempat lagi dia cek bwh karpet umah Kak Dzana!๐Ÿ™‚

Tunggu mama bersiap2, E-ein dlm baby cot (masa ni dia tak memanjat …)..
masa kat umah kak Dzana, cekak rambut dgn kasut tah ke mana dah..

Budak ni geram, umah kak Dzana byk pasu bunga hiasan, mulalah dia nak mengemas..
Bodyguard2 E-ein..
Auntie Dzana yang rajin melayan keletah E-ein..
Pose sebelum balik..
E-ein keletihan tido dalam kete otw balik…

Terima kasih kak Dzana and family..Soto tu sedap! hehehehe…ada rezeki, kita jumpe lagi!

19 Comments

  1. ~ziey~ said,

    January 5, 2010 at 3:23 am

    Comeinyer bby gegirl……i dua2 ultramen….tehehhe……(pss…..u asal2 kluang ke? Same ler kiter..Johorean……tehehheheh..)

  2. mamaaerish : said,

    January 5, 2010 at 3:38 am

    cumilnyer bila tgk baby tido… rs aman kan… :)cat…eb xleh send emel la… hu3… cat amik jer la gambo memana yg rs menarik dari blog eb tu leh x?… x tau camner nk emel dh… hu3…. TQ

  3. h4ni3 said,

    January 5, 2010 at 3:53 am

    wahh.. anak dara ini semakin besa semakin comel semakin tembam.. hehe.. nak geget pipi e-ein leh??๐Ÿ˜‰

  4. dilaOHdila said,

    January 5, 2010 at 7:17 am

    salam….eeindah besar dah eeinseronok aa mama eein dah boleh jalan kan….baju pink tu cutenya….t sabor nak dengor suara eein…..

  5. iNa said,

    January 5, 2010 at 8:32 am

    comeinye baby girl iteww…

  6. dZana said,

    January 5, 2010 at 9:20 am

    smga e-ein tak ape2..klau leh jgn tinggalkan eein sorang2 dlm baby cot tuh..kesian tgok klau dak2 kecik jatuh..lebih2 lagi e-ein tuh.. huuuu

  7. January 6, 2010 at 1:05 am

    wah bestnye e ein jln2…mkn ape e ein??soto gak ke???

  8. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:39 am

    ziey: heheh sy bukan johorean..sy wife kepada johorean hehehe..i kelantanese๐Ÿ™‚..okla tu ade ultraboboy, jom kawan dgn ultragegirl yg lasak ya ampun ni..

  9. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:39 am

    mama aerish: ok..tapi sy tgh sibuk sikit neh..so lmbt sket la ye?

  10. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:40 am

    h4ni3: heheh..gegetlah, nanti e-ein geget balik (wlupun tak ade gigi) muahaha..

  11. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:41 am

    dila: bila nak mai kluang?hehehe bukan suara e-ein je leh dgr, suara mama dia yg gemersik bak buluh betong pecah ni pon boleh dgr tau!hihihi

  12. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:41 am

    ina: tq auntiey!

  13. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:41 am

    kak dzana: aka..sy lagi sedih kak..nyeal tak sudah..nasib baik tak affect ape2….alhamdulillah..

  14. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 4:42 am

    qis: e-ein mamam nasi himpitnye je seketul..itu pun dah sendawa kenyang!๐Ÿ™‚

  15. January 6, 2010 at 5:17 am

    salam kenal!!!!! ('',)

  16. kakchik said,

    January 6, 2010 at 3:01 pm

    SALAM CATLINA.SERONOKNYA DAPAT JUMPA KAK DZANA. CATLINA DOK DEKAT KE DGN KAK DZANA TU?E-EIN MEMANG COMEL, PIPINYA MUNGIL SEKALI. RASA MACAM NAK CIUM-CIUM JE.

  17. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 3:33 pm

    ummie dania: hye!sila2 jenguk selalu..

  18. CatlinaFly said,

    January 6, 2010 at 3:34 pm

    kak chik: ha ah dekat je..dlm setengah jam dah smpi rumah dia๐Ÿ™‚ nanti balik kelate kito gi jupo kak chik pulok!๐Ÿ™‚

  19. mummy_ayu said,

    January 12, 2010 at 1:45 am

    makin comel e-ein..geram tengok…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: