Gift, Gift, Gift!!Dari Alycia, Anmum Club dan Nur!

Alhamdulillah, dah sampai dah hadiah dari Alycia..hadiah ni sempena lucky draw yang Alycia buat bulan doblas tahun lepas rasenye lah, dah lupe bila.Tq Alycia..

Yang ni pulak, tetiba jek dapat gift plus sample susu dari Anmum Club, bila masa aku masuk kelab Anmum, aku pon dah lupe hihihi…ade flash card utk E-ein dalam tu, tapi tak leh bagi lagi, kang dimakan dia flash card tu…Susu nye pun, susu lembu, so tak leh la E-ein minum..

Last but not least…Card dari Nur…dah lame amik, tapi tak tempek2 kat blog, baru jumpe masa belek2 folder..maklum la ade byk sgt folder kat my laptop ni..Terima kasih Nur!

8 Comments

  1. Ain said,

    January 12, 2010 at 1:52 am

    banyaknya dapat gift, bertuah badan….cat, panggil ain jer tau…hehehe..

  2. mamaaerish : said,

    January 12, 2010 at 2:06 am

    banyaknyer hadiah… bestnyer… tahniah…🙂

  3. ~~@lyci@~~ said,

    January 12, 2010 at 6:00 am

    sudah sampai ekkk kepada tuannya.. alhamdulilah..

  4. CatlinaFly said,

    January 12, 2010 at 6:54 am

    ain: ok🙂

  5. CatlinaFly said,

    January 12, 2010 at 6:55 am

    mama aerish: terima kasih…

  6. CatlinaFly said,

    January 12, 2010 at 6:55 am

    alycia: terima kasih! love the perfumes!

  7. nba-Nur said,

    January 12, 2010 at 9:15 am

    Salam.. You're welcome Lina.. Wahhh berderet2 hadiah ye.. Bestnyer..

  8. CatlinaFly said,

    January 14, 2010 at 5:30 pm

    nur: terima kasih yer..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: