Anak mama ke anak itik ni?

Skil terbaru e-ein, jurus muncung itik peking tahap kelapan!…geram je aku dgn Cg Fly tengok dia wat mulut gitu.Rasanye tak de pulak mengidam itik panggang masa preggie….Heh…mcm muke sombong pun ade…nanti anak mama dah besya jangan sombong2 tau..Allah tak suka…kawan2pun leh lari ..:)
This is sewius…..(lagu wonderpets)
Close up..sape tak geram?haihhhh…
Dah dapat hset mama pun muncung lagi..
Ok sudah kembali normal…..

21 Comments

  1. mummyseri said,

    January 12, 2010 at 3:11 pm

    gerammmnyer..rasa cam nak geget jer..hihi..hannah plak suke kedutkan hidung dia tibe2 smbil sengih..macam2 gaya bb ceria ni kan:)

  2. Zulita Saad said,

    January 12, 2010 at 4:20 pm

    Amboi tengok pipi geramnyer..

  3. January 12, 2010 at 6:29 pm

    eein dah makin besar..hehehe…comel lak tu….* ermmm cg fly lama x update blog…huhu….kemana dia ye

  4. MeL said,

    January 12, 2010 at 6:59 pm

    comelnya e-ein ni..tang pipi tu gewamm tau hehe..

  5. January 12, 2010 at 11:24 pm

    cutenye..nak muncung la konon tu eek?miya dulu time kecik, suka buat idung busuk..ala2 sengih sampai hidung penyet & mata tertutup.

  6. Miss Q said,

    January 13, 2010 at 12:20 am

    labuh pipi weyh!!! kalo e-ein main muncong2 lagi, auntie gantung hanger kat mulot ye.. ngeh3

  7. izan ishak said,

    January 13, 2010 at 12:25 am

    e-ein…pndainya wat muncung camtu… dah beso ni mcm pesen dia buat yek!

  8. naurah makwa said,

    January 13, 2010 at 12:36 am

    adoi..panjangnya muncung..

  9. iNa said,

    January 13, 2010 at 12:50 am

    eee…geramnye tgk e-ein ni…nk gigit2 je rase…

  10. chugie said,

    January 13, 2010 at 1:47 am

    mbam2 nye e-ein ni..geram tul ngan pipi die, rambut pn lebatnye lah..

  11. January 13, 2010 at 1:55 am

    hehehehhe sabar jela cat niingatkan ape td…cute ape..cuma cam sombong skit la muke nye if wat cengituh..aahahaha

  12. MamaCira said,

    January 13, 2010 at 3:13 am

    muncungnyeeee.. geram tgk!macam muka boring pun ada jugak..hehe..

  13. mamaaerish : said,

    January 13, 2010 at 3:51 am

    hik3..cumil sungguh…. mmuahhhhh

  14. ~ziey~ said,

    January 13, 2010 at 4:39 am

    Ma datuk uoooi………….tang pipi pun dah tak tahan tgk….lg laaa kalu dapat muncung itik tuh…mmg muah2 laaa kena gentel….hehehhehe

  15. January 13, 2010 at 8:15 am

    SALAM KENAL…COMELNYER ANAK AWAK…PIPI BAM2…GERAM TGK…P/S:THX YER BG PENDAPAT KAT LILY…LILY SGT2 HARGAI…LILY DH FOLLOW & ADD UR LINK YER…🙂

  16. January 13, 2010 at 9:20 am

    tersangat tomey itu e-ein, rasa nk geget pipi tembunnya itew…Sy baru terperasan sofa umah kita dari kapal yg sama… tapi sy punya versi dh hampir lunyai dahh..

  17. January 13, 2010 at 9:33 am

    hahhahhaahahahhareally comel muncung tuh!

  18. dbalkis said,

    January 13, 2010 at 10:41 am

    Ish…ish…comeynya buat mulut mcm tu…

  19. ezan said,

    January 13, 2010 at 2:35 pm

    tu eein praktis buat mulut cam angelina jolie sebenarnya la..seksi sket. mama ni ada ke patut kata cam mulut itik.. hehehehe..

  20. Ain said,

    January 14, 2010 at 12:55 am

    walaupun wat muncung itik, tetap chomel dan cute e-ein tue cat…

  21. indahhouse said,

    January 14, 2010 at 4:06 am

    salam catlina,apa khabar? sori, dah 5 ari takde line tenet.Hihi. lucu tengok aksi E-ein tu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: