Catlina’s Cat Calendar Give Away!

Sticky mode

Buat pertama kali nak buat Give Away kat blog personal ni…biasanye contest atau give away kat blog KedaiGambarKami jek..Sempena tahun baru dan untuk menghargai kawan2 blogger , Give Away ni dibuka mulai sekarang sehingga 18 Januari sahaja. Kenapa cepat sgt tutup?sebab kalau lambat2 kang expired lak kalender ni..ni dah bulan Januari kan..kalendar ni sweet dan cute…sesuai utk peminat kucing atau org yang suke tgk gmbr kucing…

Syarat2 dia mudah je…

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan).
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org.

Sedikit preview gambar kalendarnye…

42 Comments

  1. Rozy said,

    January 15, 2010 at 12:56 am

    alahai..comelnyaaa kucing2 tu..

  2. mummyseri said,

    January 15, 2010 at 2:28 am

    Salam mamaeein..mummyseri join jugek ni :)http://mummyalyssa.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.html

  3. iEnA eLiEnA said,

    January 15, 2010 at 3:45 am

    hye..tuan umah…sy nk joinhttp://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.htmljom singgah

  4. iEnA eLiEnA said,

    January 15, 2010 at 4:09 am

    thanks sudi singgah..harap2 bertuah le yer..hehe btw iena dh tgk pic oni..comelllll nyerrrrrrrrrgeram tgkkkkkkkkkkkknie yg jeles nie..gemukkkk uncittttttt..bulu kembang…sonok peluk tu

  5. January 15, 2010 at 5:39 am

    AI..UMMIE_MIRAHAZIQ NK JOIN GAK…MY ENTRY http://anakku-een.blogspot.com/2010/01/catlina-cat-calender-giveaway.html

  6. z.leysza said,

    January 15, 2010 at 5:48 am

    join gak! comelnye calender tu ^^http://zue-leysza.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.html

  7. ieyza said,

    January 15, 2010 at 5:56 am

    nak join..leh kan…http://ieyza83.blogspot.com/thanx….

  8. chugie said,

    January 15, 2010 at 6:26 am

    hi cat! saya pun nak ambil peluang juga..tp x buat entry x pe kan??

  9. anin said,

    January 15, 2010 at 7:09 am

    nak joinhttp://seindahbayu.blogspot.com

  10. chugie said,

    January 15, 2010 at 8:00 am

    hait! ok, sy dah tempek banner awak kat sidebar+ur link..

  11. ::Mamalyna:: said,

    January 15, 2010 at 8:06 am

    salam perkenalan, saya join giveaway…ni link saya..http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.htmltq so much..

  12. miemiey said,

    January 15, 2010 at 8:09 am

    salam cat….miemiey pun dah join…sila ke blog…http://miemieyslamzer.blogspot.com/ada n3 khas tuk giveaway ni..walau tak minta miemiey ada buat sila semak yee…http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.html

  13. AYU IDRIS said,

    January 15, 2010 at 9:48 am

    Salam…jengahle entry ayu ye….tqhttp://wfwifamily.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-giveaway.html

  14. pak long said,

    January 15, 2010 at 11:31 am

    salam…nak jont contest ni..ni la link pak long…http://paklongsifu.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calender-give-away.html

  15. Cammy said,

    January 16, 2010 at 6:50 am

    http://cammycamelia.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.htmli wanna join this contest also!fell in love with the gift once i saw it. hehe…

  16. azah said,

    January 16, 2010 at 2:00 pm

    salam kenal..akk peminat kucing..seri bagitau ttg giveaway ni..so akak join le..boleh kan?

  17. azah said,

    January 16, 2010 at 2:02 pm

    oops..lupa link blog akak http://azahahmad.blogspot.com

  18. nba-Nur said,

    January 16, 2010 at 4:53 pm

    Salam.. Hi Catlina..Nur nak join Give Away ni… Moga2 ada rezeki dapat kalendar tu.. cuteee sangatttt…. :Dhttp://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.html

  19. deena awanis said,

    January 17, 2010 at 1:25 am

    hi..dah join..jemputla jenguk entry ku itu..http://arvanees.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-giveaway.html

  20. hi_rose said,

    January 17, 2010 at 9:14 am

    hye…nak join jugak!http://nyum289.blogspot.com/jenguk2 la blog saya ek..

  21. Ain said,

    January 17, 2010 at 12:15 pm

    akak join sama..link kat sini..http://mama-danishsarah.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.htmlthanks in advance….

  22. Widurisha said,

    January 17, 2010 at 5:44 pm

    Salam,nak join gak…harapnya sempatlah sbb baru aje jumpa contest ni…http://widurisha.blogspot.comTQSha

  23. nadiah said,

    January 18, 2010 at 2:24 am

    salam kenal,hrp2 masih sudi terima penyertaan saya ni…http://nettskerepek.blogspot.com/2010/01/catlinas-cat-calendar-give-away.html

  24. January 18, 2010 at 3:23 am

    salam, sy pun nak jugak..http://noiya.blogspot.com/

  25. CatlinaFly said,

    January 18, 2010 at 4:22 pm

    Salam…give away dah tamat tempoh..tggu result dlm 2-3 hari lagi..tq kepada semua peserta..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: