Hello hello

Hello auntie!

Sejak 2-3 hari ni, E-ein dapat skill baru lagi, tiru mama dan abah bercakap kat telefon.Aku rasa memang bayi belajar dari persekitaran dan dari situ dia meniru perbuatan orang dewasa…ni lah baru dapat amik gambar dia, itupun pakai hset ,gmbr kabur sket. Next, kalau dapat, aku nak rakam E-ein joget lak, dia mmg selalu joget bila dgr lagu, tapi tak berjaya amik gmbr sebab nanti dia nak amik hset atau kamera yang aku pegang tu pulak….bila tgk dia dah pandai mcm2, rasa terharu ade, nak tergelak pun ada..betullah anak ni penawar dukaπŸ™‚ ilang penat bila tgk keletah dia…

17 Comments

  1. January 19, 2010 at 2:38 pm

    heheh..makin cerdik e=ein skang

  2. Ain said,

    January 19, 2010 at 2:41 pm

    setuju dengan cat….dorang memerhati dan suka tiru cara dan gaya kita….sbb tu kita kena well behaved di rumah….

  3. Azita said,

    January 19, 2010 at 2:52 pm

    Hai E-ein!!! Cerianya dia…!

  4. January 19, 2010 at 3:46 pm

    Alalala..comeiii nyer…dh semakin cerdik…a'ah..budak2 mmg suke memerhati & meniru apa yg kite buatkan…

  5. tchersally said,

    January 20, 2010 at 12:29 am

    comeynye E-ein..mama kena belikan enfon yg water proof utk e-ein..hehe..ooo..suka berjoget ye..ikut mama ke ikut abah tu?..:)

  6. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 12:31 am

    mommy siti: hehe nak cal mia tuπŸ™‚

  7. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 12:31 am

    ain: hehehe..memang2..baru bgn tido, amai2 pun, bila tgk abah dia nak gi sekolah, tgn tetap melambai bye2πŸ™‚

  8. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 12:31 am

    azita:πŸ™‚

  9. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 12:32 am

    liLy:πŸ™‚ betul tu

  10. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 12:32 am

    tcher sally: hihi nak soh auntie sally belanja iphone buleh ngeh2..:) ntah la, tak tau ikut belah mana joget2 nih hihi

  11. Miss Q said,

    January 20, 2010 at 1:56 am

    pandai!!! abg Qaiser (Abang??awal seminggu je pun) stakat letak-letak kat bahu je. tangan pendek. x sampai telinga! hahaha

  12. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 2:45 am

    qas: wow abang qaiser hihi terasa macho gitu!πŸ˜€

  13. CuTeMiUt78 said,

    January 20, 2010 at 4:44 am

    alahai tomey je e-ein..

  14. mummy_ayu said,

    January 20, 2010 at 5:42 am

    ala tomeinya..dah pandai ello yer e-ein…suke…!

  15. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 7:25 am

    kak cute miut: nak call mirul tuπŸ™‚

  16. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 7:26 am

    mummy ayu: nanti leh la calling2 ian dgn irisπŸ™‚

  17. CatlinaFly said,

    January 20, 2010 at 7:26 am

    mummy ayu: nanti leh la calling2 ian dgn irisπŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: