Photobook utk my mom and abah…

Click picture for larger image and details

Aku buatkan photobook ni utk isi gambar raya tahun lepas…actually mula2 ingat nak cuci pastu asyik tertangguh jek…my parent mcm me jugak, suka bergambar dan tgk gambar… sambil2 aku try product baru dari supplier baru dan jadikan sampel utk ambil gambar…sebagai pembeli, aku agak berpuas hati dengan kualiti photobook kali ni, pages dia(ada 40, berbanding yang sebelum ni, 20 pages je) dari glossy paper, cover dia diwrap dgn kain linen dan ade protective box yang keras utk melindungi photobook tu.

**jumlah gambar utk Photobook ni, aku dapat isi dlm 100 keping gambar!

Sesiapa yang berminat leh klik link KedaiGambarKami atau klik yang kat atas tu..tgh promosi dan ade diskaun utk 4 org early bird ni!Cepat cepat tau..booking utk early birds sah sehingga 21Jan 2010 sahaja!**

6 Comments

  1. h4ni3 said,

    January 19, 2010 at 1:23 am

    wahh.. cantiknya

  2. Ain said,

    January 19, 2010 at 2:01 am

    cantik!!! untung siapa yang dapat…

  3. CatlinaFly said,

    January 19, 2010 at 2:55 am

    drhanie: jom order heheh promote..promote!

  4. CatlinaFly said,

    January 19, 2010 at 2:56 am

    ain: ain, ade lagi stok ni, sebelum ni sy reserved utk 2 orang tapi lebih dari 2 orang yg nak order..extra order valid smpi 21Jan!

  5. lailasani said,

    January 19, 2010 at 8:54 am

    brp RM utk photobook ni?

  6. CatlinaFly said,

    January 19, 2010 at 1:43 pm

    laila: klik kat sini ye..http;//kedaigambarkami.blogspot.com blogshop sy🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: