Gembeng

Sekarang ni pantang dicuit, diusik, nak jebik2, pastu nangis..petang tadi masa balik dari umah babysitter, nak letak dalam baby seat pun nangis..hohoho..kertas basah la budak ni!

Nampak normal je kan? Dah sampai depan umah, umpan stereng baru diam

Close-up: kertas basah hehehe…

Dah ok dah…

Mama jangan la jadi paparazzi, malulah tadi amik gmbr nangis!

9 Comments

  1. zh-ena said,

    January 22, 2010 at 3:39 pm

    dapat stereng terus senyap😀

  2. h4ni3 said,

    January 22, 2010 at 3:49 pm

    geram tengok dagu lekuk e-ein..hehe

  3. Diamilikku said,

    January 22, 2010 at 4:47 pm

    hahahahaha…bersungguh nangis…..mesti cat buat apa2 kat dia nih

  4. January 23, 2010 at 1:18 am

    Comel2x…nangis pon comei gak!!🙂

  5. Baby Afham said,

    January 23, 2010 at 4:17 am

    Makin comel la ein-ein ni.Geram tengok.

  6. chugie said,

    January 23, 2010 at 4:58 am

    emm memang betul2 admire with he face lah, nasib anak i pompuan gak.. nnti jadikan kawan fatin je lah ek!sangat comei lah e-ein ni!

  7. mamaaerish : said,

    January 23, 2010 at 5:21 am

    comeinyer… geram…. ;p

  8. January 23, 2010 at 8:11 am

    hahahha…memacam peel anak2 ni kan?cute aje, pipi labuh..

  9. MamaCira said,

    January 26, 2010 at 4:16 am

    adeh.. sedihnya tgk air mata e-in mengalirmacam air terjun pun ada..hahaha..dia dah nak bermanja la tu..dah paham dah pujuk memujuk!comel e-in!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: