Siapa yang tak marah dan kecewa?

Bila medium internet seperti blog dan facebook disalahguna…..Nak salahkan siapa?sebelum ni dah byk kes2 yang menghina dan mengganggu gugat perpaduan rakyat Malaysia , tak habis2 kita diduga…bila orang Melayu melenting, dikatakan kita emosional dan cepat melatah…aku tak taip entry pasal ni, sebelum2 ni ade gak terdetik nak wat entry, since sebenarnye since blog ni ttg me and my family, tapi aku lebih suka ambil sikap berkecuali ..sila ke link di bawah utk bacaan lanjut….maybe ade yang dah baca dah pun…perkara ni agak serius dan juga telah menjadi kes polis serta masuk suratkhabar.Semoga dijadikan iktibar buat semua dan semoga kita menjadi rakyat yang taat setia kepada agama, negara dan pemerintah…..amin..

Link 1 Bersama Mazidul

Link 2 Bersama Mazidul
Link 3 Bersama Mazidul

Credit to: Bersama Mazidul

4 Comments

  1. January 26, 2010 at 12:24 am

    takut jugak akak…takut kita lupa dlm berbicara…apapun harap x jadi la kat kita…amin…huhuhuhu..*rasa tempias sebagai blogger

  2. lin muhamad said,

    January 26, 2010 at 2:02 am

    same case cm budak yg ngaku bom gereja tu..nk begurau pn biarla betempat..tak pasal2 awak jadik mangsa..#Breath-Holding Spells

  3. MamaCira said,

    January 26, 2010 at 4:10 am

    cat.. aku juge berkecualibanyak lagi hal pribadi aku nak pikir Ekekeke…apapun jauh di sudut hatinak jugak tgk negara kita yang tercinta niaman dari segala petaka yang dicipta sendiri..

  4. Emy Omar said,

    January 27, 2010 at 12:19 am

    saya pun tak suka orang salah gunakan blog @ facebook ni tau..tak serik2 diaorang ni.Harap2 lepas ni benda2 macam ni dijadikan pengajaran kepada yang lain


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: