Survey2 kat Penang…

Aku akan pergi seminar kat Penang next month…venue dia kat Bukit Tengah.Tgh survey2 hotel la ni utk stay 3 hari kat sana…so far baru jumpe satu , The Summit n rega satu mlm dlm RM126++.Any recommendation of other hotels kwn2?🙂 Maybe nak ke Island, lagipun teringin nak singgah umah my sis kalau sempatlah!(tengah terbayangkan pasemboq!hehehe)

**dah start dah outstation utk 2010, bulan Mac pun ado gak, dengar2 cam kat KL cuma belum confirm lagi…huhuhu..tinggal E-ein lagik!Waaa!

**dah la gaji bulan Feb awal!adoi!jenuh nak tunggu next gaji..gi jalan2 kat Penang lak tu!kena tahan nafsu!huhuhuhu…

6 Comments

  1. Rozy said,

    January 27, 2010 at 3:57 am

    The Summit paling dekat tp surrounding are dia xbest.. area dekat prai sikit ada the pearl, sunway hotel.. hmmm tu ja lahh..kalau kat island memang berlambak laahh dan best2..

  2. Miss Q said,

    January 27, 2010 at 7:25 pm

    ye ye. gaji Feb awai. ini gaji Jan pun da nak kering. ngabes ke kereta rosak!

  3. Ely Hasrul said,

    January 28, 2010 at 4:08 am

    alemak tak gaji pon lagik zzzzztis sunday g PD kot.. gagagaga

  4. CatlinaFly said,

    January 28, 2010 at 6:51 am

    rozy: noted, nanti sy survey2 lagi k…

  5. CatlinaFly said,

    January 28, 2010 at 6:51 am

    miss q: tulah, tapi gi penang tak abes duit kot..lain la kalo gi langkawi ke padang besaq ke (alamak dah tiun loghat utara lah!)hehehehe

  6. CatlinaFly said,

    January 28, 2010 at 6:52 am

    ely: bestnye!bila lah nak bawak e-ein mandi pandai ni..bagus gak mandi air garam kot buat ilang gatal2 bdn dia tu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: